Phoenix Anti-Cheat 2.1 Sürümü ! (İnanılmaz Bir Hile Engelleyici Plugin) Neden Bekliyorsun !

iZeckGH

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0

Lovegame

GameOfTurk
En iyi cevaplar
0
@iZeckGH söylediğin çok güzel ancak mantıklı değil.

Confingde mesajları değiştirebileceğimiz biryer yok.
Source kodları vsde bizde yok o yüzden böyle bir şey yapamayız.

tayi62

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
hiçbir kimseye ama hiçbir kimseye kullanılmasını tavsiye etmiyorum arkadaş kendisine özel kodlar yerleştiriyor ve istese sunucunuzu ele geçirebilir sakın demeyin benim korumalarım var yapamaz diye %100 yapar arkadaşlar sakın kullanmayın

Altikardes

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
hiçbir kimseye ama hiçbir kimseye kullanılmasını tavsiye etmiyorum arkadaş kendisine özel kodlar yerleştiriyor ve istese sunucunuzu ele geçirebilir sakın demeyin benim korumalarım var yapamaz diye %100 yapar arkadaşlar sakın kullanmayın
Kardeşim,bari yalan atmayın be!
Adam emek vermiş,burda haksız yere suç atıyorsun.
Allah aşkına şöyle kişileri alalım pistten.
Birazdan konu açarsın SONDESTAN ANTİHİLE SATIYORUM HÜLOĞ diye.

tayi62

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kardeşim,bari yalan atmayın be!
Adam emek vermiş,burda haksız yere suç atıyorsun.
Allah aşkına şöyle kişileri alalım pistten.
Birazdan konu açarsın SONDESTAN ANTİHİLE SATIYORUM HÜLOĞ diye.
kardeşim senimi kandırıcam? bu arkadaş benim sunucuma özel olarak anti-hile yapmıştı ve içine özel giriş yapmıştı özel girişin kodu /**muhojangirisxxx360noscopexxx** bunu yazarak her bir boku yapabılıyor op olabiliyor , oyuna girenlerin şifresini görüyor , gm1 geçiyor yani seni kandırıcak bir durumum yok adam tedbir almış kendisine özel bir kod koymuş . Sizleride uyarıyorum bence bu hilenin içini temizleyin.

2) Plugin çalıntı link :
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

%90'ını buradan almış sadece broadcast mesajlar ve türkçeleştirme falan eklemiş! bu pluginde bulanan özelliklerin hemen hemen aynısı
bunda bulunuyor

Altikardes

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
kardeşim senimi kandırıcam? bu arkadaş benim sunucuma özel olarak anti-hile yapmıştı ve içine özel giriş yapmıştı özel girişin kodu /**muhojangirisxxx360noscopexxx** bunu yazarak her bir boku yapabılıyor op olabiliyor , oyuna girenlerin şifresini görüyor , gm1 geçiyor yani seni kandırıcak bir durumum yok adam tedbir almış kendisine özel bir kod koymuş . Sizleride uyarıyorum bence bu hilenin içini temizleyin.

2) Plugin çalıntı link :

%90'ını buradan almış sadece broadcast mesajlar ve türkçeleştirme falan eklemiş! bu pluginde bulanan özelliklerin hemen hemen aynısı
bunda bulunuyor
/**muhojangirisxxx360noscopexxx** peki bu kodu deniyeceğim.

tayi62

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
/**muhojangirisxxx360noscopexxx** peki bu kodu deniyeceğim.
kardeş adam malmı bu kodu birçok kişi ögrendi söyledim ben adam elbet kodu degiştirmiştir.benim paketimde anti-hile vardı Minecraft Türkiye sayfasında paylaştım sonra bu pl de gizli giriş olduğunu ögrenince adamlara yazık olmasın diye pl paketini kaldırdım yani demek istediğim hiçbir insan bedavaya bu kadar iyi anti-hile yapmaz.Adamın bir bildiği var

Lovegame

GameOfTurk
En iyi cevaplar
0
Kod:
Satır 10866: [21:37:58] [Server thread/WARN]: [PhoenixAntiCheat] Task #370829 for PhoenixAntiCheat v1.0 generated an exception
Satır 10856: [21:37:57] [Server thread/WARN]: [PhoenixAntiCheat] Task #370826 for PhoenixAntiCheat v1.0 generated an exception
Satır 10758: [21:35:13] [Server thread/WARN]: [PhoenixAntiCheat] Task #368212 for PhoenixAntiCheat v1.0 generated an exception

Satırlarca var bu hatalardan, düzelmezse lag yapmaması için kaldırmak zorunda kalıcam :|

iZeckGH

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0

2) Plugin çalıntı link :

bunda bulunuyor
Pluginleri Kullanmadan Icıne Gozatarım Hep Ve İcinde Bisi Yok..!!!

tayi62

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kod:
Satır 10866: [21:37:58] [Server thread/WARN]: [PhoenixAntiCheat] Task #370829 for PhoenixAntiCheat v1.0 generated an exception
Satır 10856: [21:37:57] [Server thread/WARN]: [PhoenixAntiCheat] Task #370826 for PhoenixAntiCheat v1.0 generated an exception
Satır 10758: [21:35:13] [Server thread/WARN]: [PhoenixAntiCheat] Task #368212 for PhoenixAntiCheat v1.0 generated an exception

Satırlarca var bu hatalardan, düzelmezse lag yapmaması için kaldırmak zorunda kalıcam :|
benim elimde bir anti-hile var bir verim yan sunucun varsa orda bir dene? çok da iyi