BlackRains
Elmas Madencisi
- En iyi cevaplar
- 1
Başlık beyninizi yakmadıysa şöyle anlatayım. Bursumu aylarca biriktirip aldığım bilgisayarımdan bahsedeyim. Öncelikle özelliklerinden bahsediyorum.
Sınav zamanı kontrolümü sağlamam zor olacağından bilgisayarımı klavyesine kadar kabloları söküp kaldırmıştım. Kaldırdığım zaman (örneğin) Mount & Blade Warband'ı en yüksek ayarlarda çevrimiçi oynayabiliyordum -çok kişi olan sunucular dahi kasmazdı. Şu aralar sınav haftasının sonunda ödül olarak yeniden kurdum sistemi. Ancak şu belirtilere rastlamaya başladım:
Saat geç ve şu an bu kadar yazabiliyorum. Özetle olay örgüsü şöyle,

Sınav zamanı kontrolümü sağlamam zor olacağından bilgisayarımı klavyesine kadar kabloları söküp kaldırmıştım. Kaldırdığım zaman (örneğin) Mount & Blade Warband'ı en yüksek ayarlarda çevrimiçi oynayabiliyordum -çok kişi olan sunucular dahi kasmazdı. Şu aralar sınav haftasının sonunda ödül olarak yeniden kurdum sistemi. Ancak şu belirtilere rastlamaya başladım:
- Sistem açılışı yavaştı.
- Eskiden açıldığını bile anlamayacağım kadar sessiz olan kasa artık öbür odaya sesini iletebiliyor.
- Minecraft, Hexxit, Dota 2 ve Warband olarak sayacağım, oynadığım bütün oyunlar kayıtsız şartsız kasma yapıyordu. Ayarları ne kadar düşürsem de (gerek oyun, gerek sürücü menüsünden) oyunlara bir "sürtünme kuvveti" etki ediyordu.
- Bu gün içerisinde bilgisayarda ayriyeten %100 disk kullanımı sorunu da vardı. Şu ana kadar Windows Update, servisleri kapama, Pagefile ayarlama gibi herşeyi denedim ve henüz tekrarlanmadı.
Saat geç ve şu an bu kadar yazabiliyorum. Özetle olay örgüsü şöyle,
- Para biriktirip bilgisayar alıp kurdum.
- Şahane çalışıp yüksek ayarları tınlamıyor, ziyadesiyle sessizdi.
- Sınav zamanı söküp kaldırdım.
- Sınavlar bitince yeniden kurdum.
- Oyunlarda kasma, sistemde donma ve yavaşlamayla karşılaştım.
- Kasa artık gürültülü.
- Yardım bekliyorum.
Son düzenleme: