burakaskan
Taş Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Selam millet,üzerinde çalıştığımız bir projeyi sizlere sunuyoruz.Henüz bitmedi ama biz bi gidişat soralım dedik
NOT:Yapı CenterOfValhalla'dan esinlenilmiştir
Karışık yapılara bayılırımHivemc yapıları gibi, güzel olmus ama çok karısık ):
(Ayrıca karışıklık olayı daha eşsiz kılıyor çünkü çoğu kişi karışık yapamazCenter of Valhalla 1 kişinin 6 ayda yaptığı yapıydı demiCidden arada benzerlik var ama bence bir zemine oturt. (Ayrıca karışıklık olayı daha eşsiz kılıyor çünkü çoğu kişi karışık yapamaz
) Ayrıca gaza gelin Aygaz'a değil. Bu iş olur
![]()
Bak benim demek istediğim HOŞ GÖZÜKTÜĞÜ SÜRECE karışıklık iyidir ama yanlış anlaman normal babam da bana hep diyor anlaşılmıyormuşum. Tekrar bakınca cidden çok eksik yazmışım o_O(Ayrıca karışıklık olayı daha eşsiz kılıyor çünkü çoğu kişi karışık yapamaz) Bak şimdi biri bana gel beni tamam sakinim arkadaşım seni bir Türkiye vatandaşı olarak düşünüyorum biraz daha empati kurmaya çalışacağım Karışıklık iyidir ama dozunda kendi kafana göre blockları dizip Bu karşık bi dizayn diye benim önüme sunarsanız ben -1 bile verebilirim Türkiye bu anlayıştan kurtulmuş az mimara sahip bu gidişle de böyle kalıcak.Bunu bi eleştiri olarak alırsanız sevinirim.
Karışık detay iyidir ama dozunda* Özeti
Ben karışık olmayan yapıları sevmiyorum ve yaptıklarımdada aşırı dozda kullanıyorum.Bu yapı güzel olmasa bile bence insanda bi his uyandırıyo sanki güzel geliyo(Ayrıca karışıklık olayı daha eşsiz kılıyor çünkü çoğu kişi karışık yapamaz) Bak şimdi biri bana gel beni tamam sakinim arkadaşım seni bir Türkiye vatandaşı olarak düşünüyorum biraz daha empati kurmaya çalışacağım Karışıklık iyidir ama dozunda kendi kafana göre blockları dizip Bu karşık bi dizayn diye benim önüme sunarsanız ben -1 bile verebilirim Türkiye bu anlayıştan kurtulmuş az mimara sahip bu gidişle de böyle kalıcak.Bunu bi eleştiri olarak alırsanız sevinirim.
Karışık detay iyidir ama dozunda* Özeti