CenterOfBluish - [MegaBuild] | BurakAskan/AslanSuleyman

Rylecls_75

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ben Türkiyedeki Gereksiz Ayrıntı sevdasına çok bayılıyorum Gidişat biraz kötü ama sonucu ne oldur bilmem güzel olabilir

Areilyn

-(˘▾˘-)
Ressam
En iyi cevaplar
0
Center of Valhalla 1 kişinin 6 ayda yaptığı yapıydı demi :D Cidden arada benzerlik var ama bence bir zemine oturt. (Ayrıca karışıklık olayı daha eşsiz kılıyor çünkü çoğu kişi karışık yapamaz :D) Ayrıca gaza gelin Aygaz'a değil. Bu iş olur ^_^

Rylecls_75

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Center of Valhalla 1 kişinin 6 ayda yaptığı yapıydı demi :D Cidden arada benzerlik var ama bence bir zemine oturt. (Ayrıca karışıklık olayı daha eşsiz kılıyor çünkü çoğu kişi karışık yapamaz :D) Ayrıca gaza gelin Aygaz'a değil. Bu iş olur ^_^
(Ayrıca karışıklık olayı daha eşsiz kılıyor çünkü çoğu kişi karışık yapamaz :D) Bak şimdi biri bana gel beni tamam sakinim arkadaşım seni bir Türkiye vatandaşı olarak düşünüyorum biraz daha empati kurmaya çalışacağım Karışıklık iyidir ama dozunda kendi kafana göre blockları dizip Bu karşık bi dizayn diye benim önüme sunarsanız ben -1 bile verebilirim Türkiye bu anlayıştan kurtulmuş az mimara sahip bu gidişle de böyle kalıcak.Bunu bi eleştiri olarak alırsanız sevinirim.

Karışık detay iyidir ama dozunda* Özeti

muhammed1841

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Olay şu ki işinizi bitirmeden eleştiri yapmak olmaz :/
Şu anda merkezi beğendim ama diğer bölgelerdeki minik ayrıntıları bile es geçerek asıl projenin bitişini bekleyeceğim :(

Areilyn

-(˘▾˘-)
Ressam
En iyi cevaplar
0
(Ayrıca karışıklık olayı daha eşsiz kılıyor çünkü çoğu kişi karışık yapamaz :D) Bak şimdi biri bana gel beni tamam sakinim arkadaşım seni bir Türkiye vatandaşı olarak düşünüyorum biraz daha empati kurmaya çalışacağım Karışıklık iyidir ama dozunda kendi kafana göre blockları dizip Bu karşık bi dizayn diye benim önüme sunarsanız ben -1 bile verebilirim Türkiye bu anlayıştan kurtulmuş az mimara sahip bu gidişle de böyle kalıcak.Bunu bi eleştiri olarak alırsanız sevinirim.

Bak benim demek istediğim HOŞ GÖZÜKTÜĞÜ SÜRECE karışıklık iyidir ama yanlış anlaman normal babam da bana hep diyor anlaşılmıyormuşum. Tekrar bakınca cidden çok eksik yazmışım o_O

burakaskan

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0

Ben karışık olmayan yapıları sevmiyorum ve yaptıklarımdada aşırı dozda kullanıyorum.Bu yapı güzel olmasa bile bence insanda bi his uyandırıyo sanki güzel geliyo :D Biraz saçma ama öle bence,dozunda kullanıcam diye yaptığım birçok yapıyı beğenmeyenler oldu veya yapıcaklarımı tam yapamadım.

Karışıklılığı dozunda kullanmak hayal gücünü kısıtlıyor Özet :p