TheMuhammed2188
Java <3
- En iyi cevaplar
- 0
Sürekli farklı isimler çıkıyor.Tamam Güzel Bir Plugin Olabilir Ama Sağ Tıklayıp Hilede Friende Ekleyemiyormu ?
Sürekli farklı isimler çıkıyor.Tamam Güzel Bir Plugin Olabilir Ama Sağ Tıklayıp Hilede Friende Ekleyemiyormu ?
Çalışmıyor,normal vuruşumda bile atıyor.
Sürekli farklı isimler çıkıyor.
1.8 de denedinmi1.8 versiyonu yok mu ?
Gereksiz atıyorsa config'den ayar yaparak düzeltebilirsinMrUnioDex'in fikrini uygulamaya gayret et.
Bir sorun var:
- Gereksiz Killaura diye atma, yancharımda bile gereksiz Killaura tespit edildi diyip atıyor
Savaşta atılanların eşyası gidince bana küfrediyorlar sonra umarım buna da bir çözüm bulabilirsin.
1.8'de çalışması gerek ama ProtocolLib destekler mi bilmem1.8 versiyonu yok mu ?
Plugine Mesaj Ayarlamaları , Oyuncu Hile Olduğunda Kick Yerine Ban Yada Belirttiğimiz Komutları Girmesi Olabilir.Gereksiz atıyorsa config'den ayar yaparak düzeltebilirsin
1.8'de çalışması gerek ama ProtocolLib destekler mi bilmem![]()
protocllib versiyon farklı ondan denemedim1.8 de denedinmi
Gereksiz atıyorsa config'den ayar yaparak düzeltebilirsin
1.8'de çalışması gerek ama ProtocolLib destekler mi bilmem![]()
Eğer Kullanışlıysa Yazarsan Sevinirim Bende Kullanmayı DüşünüyorumKurdum KitPvP bölümüne benim bakalım beğenilirse heryere kurabilirim.
Alakası yok.Gereksiz kill aura atması WorldGuard la alakası var. Mob spawnlanması yasaksa npc de spawnlanmıyor. Böylece siz moba vuramıyorsunuz ve pluginde sizi hile olarak algılayıp atıyor. Aynı sorun AntiAuradada var
ban sıstemını configteki turkcelestırme felanla getırcek sanırım !!Kardeşim kill çekmeye ayarlarmısın plugini Sunucumda çakmalobi sistemi olduğu için oyuncular boşuna kill yemez. Bu arada plugin çok başarılı tebrikler !