Phoenix Anti-Cheat 2.1 Sürümü ! (İnanılmaz Bir Hile Engelleyici Plugin) Neden Bekliyorsun !

SagaNetWork

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Ozaman İyiymiş Zaten Vermiştin :) Yeni Açıcağımız Bir Hub Sunucu Var Açtığımız Konudan Bakabilirsin Belki Yardımın Dokanabilir Tabi İstersen :)

CoolPeople

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
MrUnioDex'in fikrini uygulamaya gayret et.
Bir sorun var:
- Gereksiz Killaura diye atma, yancharımda bile gereksiz Killaura tespit edildi diyip atıyor :)

Savaşta atılanların eşyası gidince bana küfrediyorlar sonra umarım buna da bir çözüm bulabilirsin.

TheMuhammed2188

Java <3
En iyi cevaplar
0
MrUnioDex'in fikrini uygulamaya gayret et.
Bir sorun var:
- Gereksiz Killaura diye atma, yancharımda bile gereksiz Killaura tespit edildi diyip atıyor :)

Savaşta atılanların eşyası gidince bana küfrediyorlar sonra umarım buna da bir çözüm bulabilirsin.
Gereksiz atıyorsa config'den ayar yaparak düzeltebilirsin
1.8 versiyonu yok mu ?
1.8'de çalışması gerek ama ProtocolLib destekler mi bilmem :S

MrUnioDex

CEO of UnioCraft
En iyi cevaplar
0
Gereksiz kill aura atması WorldGuard la alakası var. Mob spawnlanması yasaksa npc de spawnlanmıyor. Böylece siz moba vuramıyorsunuz ve pluginde sizi hile olarak algılayıp atıyor. Aynı sorun AntiAuradada var

TheMuhammed2188

Java <3
En iyi cevaplar
0
Gereksiz kill aura atması WorldGuard la alakası var. Mob spawnlanması yasaksa npc de spawnlanmıyor. Böylece siz moba vuramıyorsunuz ve pluginde sizi hile olarak algılayıp atıyor. Aynı sorun AntiAuradada var
Alakası yok.
Plugin EntityID ile tespit ettiği için mob'a vurunca yanlış atması mümkün değil.
WorldGuard ile de alakası yok.NPC'yi kodlarda bir oyuncu olarak gösteremezsiniz ya da bir mob.
Benim kodlarımda NPC "Player" türünden değil "Packet14SpawnNamedEntity" türünden gözüküyor mesela.
Yani oyuncuyla ilgili herşeyi yasaklasanız bile bir şey değiştirmez.

enisx41

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kardeşim kill çekmeye ayarlarmısın plugini Sunucumda çakmalobi sistemi olduğu için oyuncular boşuna kill yemez. Bu arada plugin çok başarılı tebrikler !