Phoenix Anti-Cheat 2.1 Sürümü ! (İnanılmaz Bir Hile Engelleyici Plugin) Neden Bekliyorsun !

DeathLight

You tell me life isn't that hard.
En iyi cevaplar
0
Bu pluginin zaten ingilizcesi bukkit ve spigot'a %100 vardır yani olmalı çünkü bu arkadaş plugini indirdi ve sadece 2-3 degişiklik yaptı :)
Sen özürlüsün galiba adamın plugini kickliyor senin dediğin plugin banlıyor dediğin plugini versene bakıyım classlara

RazAssassin

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Tayi62 eğer plugin listenide tamamıyla paylaşırsan oyun içi pl komutuyla Özür dilemesine gerek bile kalmaz.Serverinde hem phoenix anti cheat hemde antihack plugini yüklü biri kapatmanı öneririm diyo diğeri öneririm vs. bile demeden ban atıyor.Ya beyler açık aramayı kesin artık bunu ne olursa olsun yapabilseydiniz biriniz parayla paylascaktınız yalan mı? Doğru.Adam beleş vermiş ve antiaura dan bile iyi.Kullanışlı bir plugin.Testlerimi yapar yapmaz serverime ekleyecegim.

GT-I8150 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

iZeckGH

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
3 gunde 59 ındırme olmus bu plugın tutulur...
bence beles vermekte hata yaptın spıgotta paralı paylasıcaktın qavurlar parayla alsaydı :D

Pudilo

Ver yetkiyi gör etkiyi.
Emektar Üye
En iyi cevaplar
2
Konu saçma biryere gidiyor, kendi yaptı yapmadı mutlaka ortaya çıkacaktır bence bu kadar kasmanın mantığı yok.
Kendi sunucumda kullanmam için önerdiler, çalışıyor mu sizin yorumları merak ettim. Yoksa AntiCriticalCheat ve Antiaura ikilisi ile devam edeyim ?
@MrUnioDex @Lovegame

iZeckGH

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Konu saçma biryere gidiyor, kendi yaptı yapmadı mutlaka ortaya çıkacaktır bence bu kadar kasmanın mantığı yok.
Kendi sunucumda kullanmam için önerdiler, çalışıyor mu sizin yorumları merak ettim. Yoksa AntiCriticalCheat ve Antiaura ikilisi ile devam edeyim ?
@MrUnioDex @Lovegame
calısmakta rahatlıkla kullanabılırsın sorun oldunda bıldır dırek cozuyor...

Lovegame

GameOfTurk
En iyi cevaplar
0
Bu plugin idare ediyor gibi geldi bana şuanlık.
AntiAura sorunlu sunucuya hata çıkaracaktır tavsiye etmiyorum.
Ayrıca AntiCriticalCheat pluginini ilk kez duydum.