Phoenix Anti-Cheat 2.1 Sürümü ! (İnanılmaz Bir Hile Engelleyici Plugin) Neden Bekliyorsun !

tayi62

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Plugini kendinmi yaptın? Muhammed milleti kandırma artık al kanıtlar Pluginler yabancı ve yabancı kısımların bazılarını türkçe yapmayı unutmuşsun

tayi62

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hahaha ! Harbiden güldüm sesli :D
O başka AntiHack plugini haha :D
Muhammed bak orda Hile kullaniyorsan kapamanı öneririm! diye bir yazı çıkıyor ve ben kapatmıyorum devam ediyorum sonra bu şekilde banlıyor.Bu plugini sen yapmadın ingilizce bir yerden almışsın 1-2 ayar vermişsin sonra diyorsun ki ben yaptım bari milleti kandırma

TheMuhammed2188

Java <3
En iyi cevaplar
0
Muhammed bak orda Hile kullaniyorsan kapamanı öneririm! diye bir yazı çıkıyor ve ben kapatmıyorum devam ediyorum sonra bu şekilde banlıyor.Bu plugini sen yapmadın ingilizce bir yerden almışsın 1-2 ayar vermişsin sonra diyorsun ki ben yaptım bari milleti kandırma
Elinde kanıtını göster sonra konuş tamam mı :)
Sen benim pluginin banladığını sanıyorsun fakat plugin'in ban atma özelliği bile yok sadece kick atıyor :D
Haha yalanın ortaya çıktı :)

tayi62

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Elinde kanıtını göster sonra konuş tamam mı :)
Sen benim pluginin banladığını sanıyorsun fakat plugin'in ban atma özelliği bile yok sadece kick atıyor :D
Haha yalanın ortaya çıktı :)
Elimde ki kanıt bas baya ortada.Sen pluginde çoğu şeyi kick'e ayarlamışsın ama ayarlamayı unuttuğun bir yer olmuş galiba? ban olarak ayarlı ve mesaj kısmı da ayarsız.Yani muhammed zaten senin böyle bir anti-hileyi yapman için 40 fırın ekmek yemen lazım

TheMuhammed2188

Java <3
En iyi cevaplar
0
Elimde ki kanıt bas baya ortada.Sen pluginde çoğu şeyi kick'e ayarlamışsın ama ayarlamayı unuttuğun bir yer olmuş galiba? ban olarak ayarlı ve mesaj kısmı da ayarsız.Yani muhammed zaten senin böyle bir anti-hileyi yapman için 40 fırın ekmek yemen lazım
Ben sen değilim dostum.
her şey'i kick'e ayarladım zaten.
Ban olarak ayarlı'da değil :)
Bütün kullanan kişiler'e sor bakayım ban ayarlı mı değil mi :D

tayi62

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bendede aynı plugin var ama bende bunları demiyor neden acaba :'(
çünkü benim de şansıma geldi ve 2 kere geldi ama şansıma biraz geç geldi geldimi geldi? antihile pluginindenmi geldi evet?[DOUBLEPOST=1429038335,1429038293][/DOUBLEPOST]M
Çünkü kendi aklınca kandırmaya çalışıyor :D
Beni küçük düşürmeye çalışıyor ama başarısız oldu :D
Muhammed videolu bir şekilde çekersem plugini kaldırıcakmısın? ve benden özür dilicekmisin?

DeathLight

You tell me life isn't that hard.
En iyi cevaplar
0
çünkü benim de şansıma geldi ve 2 kere geldi ama şansıma biraz geç geldi geldimi geldi? antihile pluginindenmi geldi evet?[DOUBLEPOST=1429038335,1429038293][/DOUBLEPOST]M

Muhammed videolu bir şekilde çekersem plugini kaldırıcakmısın? ve benden özür dilicekmisin?
yanlız banlamıyor kickliyor :'/

enisx41

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Muhammed plugini benim için kill çekmeye ayarlayıp link atarmısın önemli bir mesele benim sunucuda combatlog var ama oyuncu kicklendiği zaman ölmüyor o yüzden gözünü seviyim kill çekmeye ayarla şunu !

DeathLight

You tell me life isn't that hard.
En iyi cevaplar
0
Kardeşim çok büyük bir plugin kodlamışsın *bence* Bukkitte veya Spigotta paylaş.