iZeckGH
Obsidyen Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
benımkınde oluyor surumden felan kaynaklı sanırım senınCombatLogu Denedim ama işe yaramıyor o sadece savaştan çıkanları öldürüyor ama kick attığında ölmüyor kickte ölmesini nasıl sağlıyacam
benımkınde oluyor surumden felan kaynaklı sanırım senınCombatLogu Denedim ama işe yaramıyor o sadece savaştan çıkanları öldürüyor ama kick attığında ölmüyor kickte ölmesini nasıl sağlıyacam
Hahaha ! Harbiden güldüm sesliPlugini kendinmi yaptın? Muhammed milleti kandırma artık al kanıtlar Pluginler yabancı ve yabancı kısımların bazılarını türkçe yapmayı unutmuşsun
![]()
![]()
hangı hack plugınıPlugini kendinmi yaptın? Muhammed milleti kandırma artık al kanıtlar Pluginler yabancı ve yabancı kısımların bazılarını türkçe yapmayı unutmuşsun
![]()
![]()
Muhammed bak orda Hile kullaniyorsan kapamanı öneririm! diye bir yazı çıkıyor ve ben kapatmıyorum devam ediyorum sonra bu şekilde banlıyor.Bu plugini sen yapmadın ingilizce bir yerden almışsın 1-2 ayar vermişsin sonra diyorsun ki ben yaptım bari milleti kandırmaHahaha ! Harbiden güldüm sesli
O başka AntiHack plugini haha![]()
Elinde kanıtını göster sonra konuş tamam mıMuhammed bak orda Hile kullaniyorsan kapamanı öneririm! diye bir yazı çıkıyor ve ben kapatmıyorum devam ediyorum sonra bu şekilde banlıyor.Bu plugini sen yapmadın ingilizce bir yerden almışsın 1-2 ayar vermişsin sonra diyorsun ki ben yaptım bari milleti kandırma
Elimde ki kanıt bas baya ortada.Sen pluginde çoğu şeyi kick'e ayarlamışsın ama ayarlamayı unuttuğun bir yer olmuş galiba? ban olarak ayarlı ve mesaj kısmı da ayarsız.Yani muhammed zaten senin böyle bir anti-hileyi yapman için 40 fırın ekmek yemen lazımElinde kanıtını göster sonra konuş tamam mı
Sen benim pluginin banladığını sanıyorsun fakat plugin'in ban atma özelliği bile yok sadece kick atıyor
Haha yalanın ortaya çıktı![]()
Ben sen değilim dostum.Elimde ki kanıt bas baya ortada.Sen pluginde çoğu şeyi kick'e ayarlamışsın ama ayarlamayı unuttuğun bir yer olmuş galiba? ban olarak ayarlı ve mesaj kısmı da ayarsız.Yani muhammed zaten senin böyle bir anti-hileyi yapman için 40 fırın ekmek yemen lazım
Bendede aynı plugin var ama bende bunları demiyor neden acaba :'(Plugini kendinmi yaptın? Muhammed milleti kandırma artık al kanıtlar Pluginler yabancı ve yabancı kısımların bazılarını türkçe yapmayı unutmuşsun
![]()
![]()
Çünkü kendi aklınca kandırmaya çalışıyorBendede aynı plugin var ama bende bunları demiyor neden acaba :'(
çünkü benim de şansıma geldi ve 2 kere geldi ama şansıma biraz geç geldi geldimi geldi? antihile pluginindenmi geldi evet?[DOUBLEPOST=1429038335,1429038293][/DOUBLEPOST]MBendede aynı plugin var ama bende bunları demiyor neden acaba :'(
Muhammed videolu bir şekilde çekersem plugini kaldırıcakmısın? ve benden özür dilicekmisin?Çünkü kendi aklınca kandırmaya çalışıyor
Beni küçük düşürmeye çalışıyor ama başarısız oldu![]()
yanlız banlamıyor kickliyor :'/çünkü benim de şansıma geldi ve 2 kere geldi ama şansıma biraz geç geldi geldimi geldi? antihile pluginindenmi geldi evet?[DOUBLEPOST=1429038335,1429038293][/DOUBLEPOST]M
Muhammed videolu bir şekilde çekersem plugini kaldırıcakmısın? ve benden özür dilicekmisin?
SpigotMC de paylaşmış GördümKardeşim çok büyük bir plugin kodlamışsın *bence* Bukkitte veya Spigotta paylaş.