TT-net

Forumİmamı

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
ben forumun en yavaş internetini kullanıyorum . 128 kb 5 kb dowload 500 byte ( 1/2 kb) upload var tele internet çekiyorum fatura 100 tl :( birde çalışmayan vınn var 100 tl etti 200 tl boşa :( gıcık ev sahipleri telefon kablosu bağlatmadı sürünüyorummmm :(

Vienicome

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
bak kardeşim yalnış biliyosun her
şey location ile alakalı :)[DOUBLEPOST=1429096608,1429096533][/DOUBLEPOST]
onların çoğu bilmeden konuşuyo her şey location'a bağlı ben şu an superonline kullanıyom ama bilmeden konuşmuyom eğer location sancaktepe filan ise TTnet almanı şiddetle tavsiye ederim
Bazıları TTnet'e neden İftira atarlarki TTnet in bazı yerlerde yavaş olması location veya paketinize bağlıdır sancaktepe ye yakın olan kişiler için Superonline'ı önermem Superonline da aynı mantık location a bağlı her şey
Yavaş olmasının onla pek hatta hiç alakası yok, ttnet genellikle tarifeye göre insanlık yapar yani fiber hat kullananla adsl kullanana aynı hizmeti vermezler
şu an türkiye interneti ttnetin elinde ister en az bilinen ister en çok bilinen ispden alın parası yinede ttnete gidiyor
Tabi onlarda niye hız sorunu yok diyenler için birkaç müşteriye he diyip geçmek var koca bir firmayla arayı bozmak var siz düşünün
Ek olarak hemen karşı bloktaki arkadaşımda 8mbps tarife ama uydunet kullanıyor tam 8mbps hızda indiriyor ama hemen karşısındaki binada olan ben 8mbps tarife parası verip 6mbps erişilebilir hız olmasına rağmen 2mbps hızında internet veriyorlar
En son arayıp şikayet etmeye kalkıştığımda modem fwini bozup "modemden kaynaklı kopmalar var" diyip hiçbirşey yapmamışlardı
Yani burda boşu boşuna ttneti desteklemene gerek yok :(

BlueLight

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yavaş olmasının onla pek hatta hiç alakası yok, ttnet genellikle tarifeye göre insanlık yapar yani fiber hat kullananla adsl kullanana aynı hizmeti vermezler
şu an türkiye interneti ttnetin elinde ister en az bilinen ister en çok bilinen ispden alın parası yinede ttnete gidiyor
Tabi onlarda niye hız sorunu yok diyenler için birkaç müşteriye he diyip geçmek var koca bir firmayla arayı bozmak var siz düşünün
Ek olarak hemen karşı bloktaki arkadaşımda 8mbps tarife ama uydunet kullanıyor tam 8mbps hızda indiriyor ama hemen karşısındaki binada olan ben 8mbps tarife parası verip 6mbps erişilebilir hız olmasına rağmen 2mbps hızında internet veriyorlar
En son arayıp şikayet etmeye kalkıştığımda modem fwini bozup "modemden kaynaklı kopmalar var" diyip hiçbirşey yapmamışlardı
Yani burda boşu boşuna ttneti desteklemene gerek yok :(
hmm bak bunu bilmiyodum rezalet bir internetmiş neyse ki ben ssuperonline kullanıyorum[DOUBLEPOST=1429103465,1429103422][/DOUBLEPOST]
ben forumun en yavaş internetini kullanıyorum . 128 kb 5 kb dowload 500 byte ( 1/2 kb) upload var tele internet çekiyorum fatura 100 tl :( birde çalışmayan vınn var 100 tl etti 200 tl boşa :( gıcık ev sahipleri telefon kablosu bağlatmadı sürünüyorummmm :(
Forum İmamı

TheAxiall

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
1 Yıl öncesine kadar SuperOnline 100 Mbit limitsiz kullanıyordum. Cs:Go da pingim hep 150-200 kerde oluyordu. İnternetten büyük dosyaları indirmesi çok hızlıydı ama oyunlardaki ping yüksek oluyordu. Şimdi TTNET 50 Mbit e geçtim ve CsGo daki pingim Maksimum 35. Ben gayet memnunum. SuperOnline dan hiç memnun değildim.

Sarper170

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0

unununium

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
Alıcaksan uydunet al derim şu an superonline kullanıyorum müşteri hizmetleri vb tambir davar uydunet altyapın varsa hiç araştırmadan geçmeni öneririm.
Araştırmak yine lazım uydunet heryerde mükemmel değil. Bazen kopabiliyor. Koptu mu da tam kopar.

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

Korkak Adam

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Araştırmak yine lazım uydunet heryerde mükemmel değil. Bazen kopabiliyor. Koptu mu da tam kopar.

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
Uydunet müşteri hizmetleri davar degil kopma sorunu yaşamadım uydunette teyze oglu kullanıyor 100mbit 96 mbps download hızı alıyor 67 mbps upload