Forumda yeniyim

kropStyle

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Bütün forum üyelerine selamlar öncelikle. Minecraft ile ilgili olduğum için foruma kayıt oldum. Ancak tek yaptığım şey bu değil. Biraz başlayayım kendimi tanıtmaya.

Minecraft oynamayı severim, forumdaki herkes gibi.

Kung Fu hobimdir. Yaklaşık 3 aydır Kung Fu kursuna gidiyorum ve çok seviyorum.

Bilgisayar konularında fazla iyi değilimdir. Ancak çoğu oyun hakkında bilgim var :)

Türkçe hastalığı olan bir kişiliğim. Pek fazla yazım yanlışı yaptığımı görmezsiniz.

Şimdilik aklıma bu kadarı geldi. Siz sordukça bir şeyleri cevaplamaya çalışırım..

Vienicome

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Türkçeyi genelde çok imansızca katlettiğim için aramızda sorun çıkabilir ama çok farketmez sanırsam :(
Hoşgeldin :(

Hachiro-sama

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Hosgeldiniz,bende turkceyi daha anlamak icin imla kurallarina,noktalama vs. dikkat ediyorum :)
Keyifli Vakit gecirmek dilegi ile!

muhammed1841

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Hosgeldiniz,bende turkceyi daha anlamak icin imla kurallarina,noktalama vs. dikkat ediyorum :)
Keyifli Vakit gecirmek dilegi ile!
Japonca yaz.
-Bu arada merhaba- Ben de Muhammed. Kung Fu iyidir ama ben Kendo severim. *Abiniz kılıç ustası*
Minecraft 2 yıldır düzgün oynamadığım, artık pek sevmediğim bir oyun. Ama buranın ortamı hoş o yüzden kalıyorum *Yani "herkes" kelimesini kullanma*
Türkçe kıtlığı olduğunda gökyüzünden parlayarak inen İsa misaliyim *Benzer özellik -Finally*
Bir de onun üzerine ingilizcem çok iyidir *Havamı da atarım ingilizce ortalamam 100,00*
Teknik konularda ben de iyi sayılmam ama birçok oyun hakkında bilgim var. Hele ki Terraria <3 *Minecraft çakması değil tamam mı .s*

Forum Kuralları'nı okumadan girişip yanlışlık yapıp atılmaman dileği ile, Welcome to Forum. LegenWh'ye buradan selamlar*

yoloman

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Japonca yaz.
-Bu arada merhaba- Ben de Muhammed. Kung Fu iyidir ama ben Kendo severim. *Abiniz kılıç ustası*
Minecraft 2 yıldır düzgün oynamadığım, artık pek sevmediğim bir oyun. Ama buranın ortamı hoş o yüzden kalıyorum *Yani "herkes" kelimesini kullanma*
Türkçe kıtlığı olduğunda gökyüzünden parlayarak inen İsa misaliyim *Benzer özellik -Finally*
Bir de onun üzerine ingilizcem çok iyidir *Havamı da atarım ingilizce ortalamam 100,00*
Teknik konularda ben de iyi sayılmam ama birçok oyun hakkında bilgim var. Hele ki Terraria <3 *Minecraft çakması değil tamam mı .s*

Forum Kuralları'nı okumadan girişip yanlışlık yapıp atılmaman dileği ile, Welcome to Forum. LegenWh'ye buradan selamlar*
İstanbulda kendo kursuda vardı demi :( İstanbul fen liselerini seçmem garanti oldu :([DOUBLEPOST=1429276116,1429276060][/DOUBLEPOST]
Steamda çok güzel türkçe konuşuyordun :(
*Yada ben çok yanlış hatırlıyorum*
*Ben fazla yanlış hatırlamışım*

Son düzenleme:

Hachiro-sama

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Japonca yaz.

あのこんいちはわたしはムハッメッヅです。くんっぐふーだいじょうぶしかしわたしはすきけんどです。*おまえたちにいさん、かたなますたーです。
わたしはminecraft二年再生しないでください,今、わたしは好きではないですゲーム。でもこのかんきょげんきです。そ誰も文を使用しないでください。
わたしはえいごげんきです。わたしはあいごへいきん、100.00*
私は技術的な問題に良いではないんだけど、私は多くのゲームについてです。特にTerraria<3大丈夫.Sすべきではない* Minecraftの時代の*

Tokyodaki kızlar nasil abeyyyyyyyyyy.
guzel :)

• Beğen
Reactions: DIO