OrnitorenkAdam
Hıyar isteyen köpekbalığı
- En iyi cevaplar
- 0
Ornitorenkis Güçlerimi Kullandım .sBeni çok tanımayan bir kişi anlamaz ama onuSen nasıl anladın
![]()
Ornitorenkis Güçlerimi Kullandım .sBeni çok tanımayan bir kişi anlamaz ama onuSen nasıl anladın
![]()
PekiOrnitorenkis Güçlerimi Kullandım .s
1 çocuğu olan hangi aile fakir? Durumun o kadar kötüyse hiç çocuk yapmayacaksın en azından normal bir iş bulup çalışabilirler.Kültürlü olduğun için sana iş vermiyorlar ve 1 çocuğu olan aileye gökten para düşmüyor.
EĞER ORTADA İŞ YOKSA ÇOCUĞUN OLMASA DA FAKİRSİN , OLSA DA FAKİRSİN. ÇOCUĞUN OLMADIĞINDA SANA GÖKTEN İŞ VEYA PARA DÜŞMÜYOR , 800 TL MAAŞ İLE GEÇİNEMİYORSUN VE YARDIM ALIYORSUN. AİLENİN GİDERLERİNİN ÇOCUK İLE İLGİSİ YOK , 1500 TL MAAŞTAN DÜŞÜK MAAŞLI BİR İŞTE SADECE ERKEK ÇALIŞIRSA GEÇİNEMİYORSUN , DURUM BU.1 çocuğu olan hangi aile fakir? Durumun o kadar kötüyse hiç çocuk yapmayacaksın en azından normal bir iş bulup çalışabilirler.
O zaman iş bulsunlar bırakın ya asla acımam türkiyede fakir falan yok acındıran tiplerin elinde bile son model telefon evlerinde internet kusura bakmasın kimseEĞER ORTADA İŞ YOKSA ÇOCUĞUN OLMASA DA FAKİRSİN , OLSA DA FAKİRSİN. ÇOCUĞUN OLMADIĞINDA SANA GÖKTEN İŞ VEYA PARA DÜŞMÜYOR , 800 TL MAAŞ İLE GEÇİNEMİYORSUN VE YARDIM ALIYORSUN. AİLENİN GİDERLERİNİN ÇOCUK İLE İLGİSİ YOK , 1500 TL MAAŞTAN DÜŞÜK MAAŞLI BİR İŞTE SADECE ERKEK ÇALIŞIRSA GEÇİNEMİYORSUN , DURUM BU.
Sana acı diyen olmadı. Ve sen herkesin evine kamera yerleştirmedin.O zaman iş bulsunlar bırakın ya asla acımam türkiyede fakir falan yok acındıran tiplerin elinde bile son model telefon evlerinde internet kusura bakmasın kimse
Tamam hayırsever beyefendi siz devam edin her şey para çünkü kültürsüz olsun milletimiz ama para daha önemliSana acı diyen olmadı. Ve sen herkesin evine kamera yerleştirmedin.
BendeBen okuldan başka yere gidemiyorum , freestyle yapamıyorum , arada diss e kekoluk dediğim oluyorBanamı söyledin bunları
![]()