Sword Art Online Serveri Açmayı Planlıyorum. Detaylar İçeride !

Areilyn

-(˘▾˘-)
Ressam
En iyi cevaplar
0
Tüm SAO sistemlerini yazabilecek Java bilgisine sahip misin? Tüm Aincrad'ı inşaat edecek bir mimar ekibine veya yeteneğe sahip misin? Böyle büyük bir sunucuya büyük miktarda yatırım yapabilecek maddi imkana sahip misin? Böyle bir Anime üzerine kurulmuş sunucuyu doldurabilecek misin? Muhtemelen bu sorulardan en fazla 2 tanesine evet diyebilmişsindir, böyle bir projenin gerçekleştirilmesi çok zor hatta adam akıllı bir kadron yoksa imkansız.
Bu sorular cidden düşündürücü, ama imkansız diye bir şey yok bu oyunda [emoji3] bence ilk başta bir 10 katı yapsın ama zor olsun ki sonraki katları yapabilecek zamanı olsun [emoji4] (dün bahsettiğim sunucuda 30 dkda 3 kat çıktım. Büyük hayal kırıklığı [emoji26]) Ama yaparsın be :) (Beni de kadroya all!!!)

Areilyn

-(˘▾˘-)
Ressam
En iyi cevaplar
0
Bu arada, kimseyi türk olduğu için yapamayacağını söylemedik. Yabancılar yapıyor, bizim neyimiz eksik?

mciltrot34

International Rias Fanclup President
En iyi cevaplar
1
İşte bahsettiğim sunucu ama çok kolay [emoji30]
İlk önce 25 kat açmayı planlıyorum. Oyunun buglarına göre fixlemeyi ve öyle geliştirmeyi planlıyorum. 100 Katı birden açarsam aşırı olur diye düşünüyorum. 16 GB Ram'a 100 Kat Yetmezse 50 Kat yapıp her kata 2 boss koyabilirim.

efe2002ozyay

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
İlk önce 25 kat açmayı planlıyorum. Oyunun buglarına göre fixlemeyi ve öyle geliştirmeyi planlıyorum. 100 Katı birden açarsam aşırı olur diye düşünüyorum. 16 GB Ram'a 100 Kat Yetmezse 50 Kat yapıp her kata 2 boss koyabilirim.
Öyle olmaz adam gibi işini yap 100 kat yap .. Ayrıca oyunu bitirene büyük bir ödül vermelisin 50$ gibi..

muhammed1841

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Bunların hepsini yapacacak ekibim var. Kendime güvenim var, türk olduğum için yapamayacağımı sanmayın.
Türk olmakla alakası yok, ama gerçek animesine bakarak metlereleri hesaplayalım.
Kirito'nun boyu 1.72 gibi bir şey olmalıydı, sitede görmüştüm :I
Gel gelelim sadece Aincrad'ın merkez sütununu boy simetrisine göre bakalım, sanırım sadece 50. boss dövüşündeki kısım 55 metre gibi bir şey. Bunu da sütunla karşılaştırırsan sütun 200 metre çapında oluyor galiba.
Onu da Aincrad'ın çöküşündeki sahnelerden bakarak diğer alanlara ölçersek, 10/1 ya da 12/1 bir oran ediyor. Eğer 10/1 ise Aincrad'ın orta bölümü 2000 metre. 12/1 ise 2400. Bu sadece orta kısmının çapı. Bir de üzerine yaklaşık 200-500 metre arasında bir kat yüksekliği olsa gerek. Bunu da ekle. *Hala orta kısmından bahsediyoruz.*
Yani sen bundan 100 tane yapacaksın...
Her bir küp bir metre olsa sadece bir orta kattan ne çıkar bir hesapla.
Ekibin buna dayanabilir mi?
Dayanırsa saygı.
Kardeşim 100 kat açman gerekli çünkü anime öyle yarım yamalak iş yapma lütfen ..
Ya aynısını yap yada hiç yapma eğer yaparsan tüm animeciler gelir emin ol..
*Yazımı oku da zorluğu gör*

mciltrot34

International Rias Fanclup President
En iyi cevaplar
1
Türk olmakla alakası yok, ama gerçek animesine bakarak metlereleri hesaplayalım.
Kirito'nun boyu 1.72 gibi bir şey olmalıydı, sitede görmüştüm :I
Gel gelelim sadece Aincrad'ın merkez sütununu boy simetrisine göre bakalım, sanırım sadece 50. boss dövüşündeki kısım 55 metre gibi bir şey. Bunu da sütunla karşılaştırırsan sütun 200 metre çapında oluyor galiba.
Onu da Aincrad'ın çöküşündeki sahnelerden bakarak diğer alanlara ölçersek, 10/1 ya da 12/1 bir oran ediyor. Eğer 10/1 ise Aincrad'ın orta bölümü 2000 metre. 12/1 ise 2400. Bu sadece orta kısmının çapı. Bir de üzerine yaklaşık 200-500 metre arasında bir kat yüksekliği olsa gerek. Bunu da ekle. *Hala orta kısmından bahsediyoruz.*
Yani sen bundan 100 tane yapacaksın...
Her bir küp bir metre olsa sadece bir orta kattan ne çıkar bir hesapla.
Ekibin buna dayanabilir mi?
Dayanırsa saygı.

*Yazımı oku da zorluğu gör*
Şöyle söyleyeyim. Animede çoğu kat görünmüyor ve metreleri alanları felan belli değil. İlk önce belli başlı olanları yapıp öbür katları kendimize özgü yapmayı planlıyorum. 1. Kat şu an hazır zaten ona göre plan yapıyorum. Ekibim bana göre dayanır nasıl olsa yaptıkları işten zevk alıyorlar :)
Kemal hocadan
Sword Art Online temalı sunucu fln :p güzel olr heralde
Sen SAO izlemişmiydin :p :3

Gökçemis

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Şöyle söyleyeyim. Animede çoğu kat görünmüyor ve metreleri alanları felan belli değil. İlk önce belli başlı olanları yapıp öbür katları kendimize özgü yapmayı planlıyorum. 1. Kat şu an hazır zaten ona göre plan yapıyorum. Ekibim bana göre dayanır nasıl olsa yaptıkları işten zevk alıyorlar :)

Sen SAO izlemişmiydin :p :3

İzlemeyen kaldımı ? (。◕‿‿◕。) ama üşengeçlikten 2.sezonun 14.bölümünde fln kalmıştım galiba