Input Guiyi 1.8 Yapmak

bakkalmarket7

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
değiştriiyorum mesajı yanlış örnek vermişim
la ne güldüm asdadas d
Sizler için 1.8'e geçmek internetten pluginlerin 1.8 versiyonunu indirmek kadar kolay.
SonOyuncu için 1.8'e geçmek yazdığımız tüm pluginleri 1.8'e göre yeniden yazmak gerek. 1.7.x ile 1.8 arasında bir dünya fark var. birçok NMS içeriği değişti, bukkit desteği kestiği için spigot yeni classları kafasına göre düzenledi. Bu nedenle NMS içerikli tüm pluginler baştan kodlanmalı. 1.8'de gelen kısıtlamalar nedeniyle bazı OBS içerikleri artık kullanılamıyor.
Oyuncu kaybetme korkumuz olsa, 1-2 ay içerisinde zorunlu kılınacak olan özel launcherı tanıtmazdık,
Beceremeyecek bir ekip olsak.... güldürme beni :D
hazır gelmişken 1.8 yapamayızmı input guiyi bide 1.9 tanıtıolar falan 1.9da yapabilcezmi[DOUBLEPOST=1429463973,1429463826][/DOUBLEPOST]
değiştriiyorum mesajı yanlış örnek vermişim
dj java compliter ile tüm classlarını açsak jarın içindeki telif hakkına girermi ornek 1.7 açalım 1.8 i açalım 1.8 deki eşyaları 1.7 ye eklyelim kapayalım. swde kullanalım telif hakkımı

IRFN

Sonoyuncu.Network
En iyi cevaplar
0
la ne güldüm asdadas d

hazır gelmişken 1.8 yapamayızmı input guiyi bide 1.9 tanıtıolar falan 1.9da yapabilcezmi[DOUBLEPOST=1429463973,1429463826][/DOUBLEPOST]
dj java compliter ile tüm classlarını açsak jarın içindeki telif hakkına girermi ornek 1.7 açalım 1.8 i açalım 1.8 deki eşyaları 1.7 ye eklyelim kapayalım. swde kullanalım telif hakkımı
InventoryGUI değil, InputGUI'den bahsediyoruz.

la ne güldüm asdadas d

Hayır 1.8'de input gui kullanılamaz. 1.9 ile ilgili bilgim yok.

bakkalmarket7

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
InventoryGUI değil, InputGUI'den bahsediyoruz.

Hayır 1.8'de input gui kullanılamaz. 1.9 ile ilgili bilgim yok.

EnesKrkmzTR

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Yapamassın 1.8 de mod yapcaksan anca oda sırf senin serverin içinde bir oyuncunun mod yükleyeceğini sanmıyorum bende 1.7.X de kalmalisin

Krumb069

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
1
la ne güldüm asdadas d

diyelim ki ekledin oyuncular 1.8 le girmek zorunda eğer 1.7 ile gireceklerse senin yaptığın düzenlemeyi onlar da kendi oyunlarında yapmalılar

Javatist395

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
İstiyorsanız kendi eklentinizi yapın fakat 1.8 sürümünden itibaren Command Block paketleri kaldırılmış olup bunu yapmanızın hiçbir yolu yoktur, en azından sadece eklenti yaparak.

CrafterMan24

Arduino is my life :C
En iyi cevaplar
0
1.7 protokolünü 1.8'de çalıtşırmadıkça olmaz ki bu da minecraft'ı yeniden yazmak demek.