75 Hz - 60 Hz

Gökçemis

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
bilgisayarımda ekran modu listesinde "75 hz - 60 hz" diye 2 tane seçenek var.
Farkları nedir ? Hangisini seçmeliyim ? Neden ?

umut_

┌────────────┐ [ 1881 - 193∞ ] └────────────┘
En iyi cevaplar
0
Oynadığın Oyunlarda Bir Seçenek Vardı İsmini Hatırlayamadım Eğer O Açıksa Hz Değerin Ne kadarsa Örn 60Hz Seçtin Max 60 Fps Sabitler Seni 75Hz De 75Fps Sabitlenirsin Max Daha Açıklanmak İstiyorsan Yenileme Hızı Bölümünü İzlemen Yeterli

Epistomoloji

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Anliyacagin dilde hz 75 secersen bilgisayarinin ekrani daha fazla yenilenir. Yani buyuk olani sec. Ayrica hz buyuk ise bilgisayar ozelliklerine gore oyunlarda daha fazla fps alabilirsin.

Gökçemis

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
FPS artırmaktan bahsediyorsan 75 hz yapman ekran kartına ek yük vermiş olursun, performansını düşürecektir. Oyunların çoğu 60 FPS'de kendini sınırlıyor zaten. Bir yararı olacağını sanmıyorum.

ben sınırlayan oyunlarda 60 yapiim ki oynadıgım hiç bi oyun sınırlamıo :p sınırlamayanlardada 75 yapcam tmm saol anladım

Salturbone

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
60hz monitorde 75 fps almanin hic bir yarari olmaz :( 60 hz monitor en fazla 60 fps gosterir. Ayrica monitor ayari olarak hz degerini artirmak monitoru bulaniklastiriyor. 60 kalsin zaten elindeki sistem ile ne kadar oynayabileceksin.

Korkak Adam

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
60 Hz seçersen oyunlardan 60 fps üstü alırsan ekranda yırtımalar gerçekleşir tabi bunları görebilmek için profesyonel oyuncu olman lazım.