MantisWrath
Elmas Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Flash diske at problem solved
FBI mısın, o kadar gizli ne dosyaların olabilir, altı üstü çıplak fotoğraflarını saklayacağını düşünüyorum
Bir FTP sunucusu alıp dosyalarını orada saklayabilirsin.
Bilgisayarda depolamanız gerektiğini kim söyledi ?Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.gibi şifreli bir usb bellek alarak istediğiniz dosyayı şifreyelerek saklarsınız. Kişi genius olmadığı sürece çözemez şifreyi.
Başka bir pc alıcaksın. İnternet bağlantını koparacaksın. Başka bilgisayarlardan bağlanma sağlanamayacak.
Şifreleme için winrar kullanıyorum ben ._.
Hayır, güvenli değil ._.winrarla saklamak sence yeterince güvenlimi ._. işe yararmı ?
Ona bakarsan bilgisayardaki şifreyide bilmiyorlar ?En iyisi bir FTP sunucusu alıp oraya saklaman. Şifresini bilmedikleri için bir şey yapamazlar.
Jibrül resimlerini arşivlesem mi acep ._.Senaryolar kur.exe açılıyor..Hentaü resimlerini arşivleyen bir kız ?
Bilgisayar açıkken eğer komşu felan girerse ne olacak yada çocuklar felan?Ona bakarsan bilgisayardaki şifreyide bilmiyorlar ?
Ftp sunucusuda bir bilgisayar sonuçta.
FTP sunucuda öyle. O zaman bilgisayarın olduğu yere demir parmaklıklar ile güvenlik koyalım kimse giremesin ._.Bilgisayar açıkken eğer komşu felan girerse ne olacak yada çocuklar felan?
Şu dosyayı harçlıkların ile aldığın ve ailenin haberi olmadığı bir flash a atabilirmisin ? Sürekli yanında taşı ?dosyayı isimsiz bi hale nasıl getiricem ?? ve kimsenin açamıyacagı bi hale...
Sözün bitdigi yer ...Şu dosyayı harçlıkların ile aldığın ve ailenin haberi olmadığı bir flash a atabilirmisin ? Sürekli yanında taşı ?