yoloman
Lapis Toplayıcısı
- En iyi cevaplar
- 0
Diğer bütün yöntemlerden daha kolay , fiziksel etkileşim dışında hiçbir şekilde veriye erişilemez. En güvenli yollardan biride bu.Sözün bitdigi yer ...
Diğer bütün yöntemlerden daha kolay , fiziksel etkileşim dışında hiçbir şekilde veriye erişilemez. En güvenli yollardan biride bu.Sözün bitdigi yer ...
Şöyle okulda epik bi şey yapın vücut yastığı bile alsanız(Jibrilli)(ŞİŞME DEMİYORUM , VÜCUT YASTIĞI DİYORUM)Aileniz size karışmazArşivi Babadan Saklama Yolları Vol 1 ^.^
Diğer bütün yöntemlerden daha kolay , fiziksel etkileşim dışında hiçbir şekilde veriye erişilemez. En güvenli yollardan biride bu.
Milletin bilgisayarında ne sakladığı kimseyi ilgilendirmez, başkalarının işlerine karışmayın bir zahmet olur mu ? @Gökçemis dosyayı şifreledikten sonra sağ tıkla, özelliklerden klasörü gizle. Onun dışında klasörü isimsiz bir hale getiremezsin malesef. Ek olarak her erkek bilgisayarında *****grafik şeyler saklayacak diye bir şey yok elbette. Sizin kafanız sürekli o tür şeylere gittiği için alışmışsınız artık![]()
Mini 1-2 Cm Olan USB Lerden Alırsın Boynuna Kolye Diye TakarsınAilemden saklamak konusu biraz zahmetli o yüzden usb'yi düşünmedim pek.
Mini 1-2 Cm Olan USB Lerden Alırsın Boynuna Kolye Diye Takarsın![]()
Hiçbir şey karşılıksız değil. Biz sadece yardım karşılığında bilgi istiyoruz.Milletin bilgisayarında ne sakladığı kimseyi ilgilendirmez, başkalarının işlerine karışmayın bir zahmet olur mu ? @Gökçemis dosyayı şifreledikten sonra sağ tıkla, özelliklerden klasörü gizle. Onun dışında klasörü isimsiz bir hale getiremezsin malesef. Ek olarak her erkek bilgisayarında *****grafik şeyler saklayacak diye bir şey yok elbette. Sizin kafanız sürekli o tür şeylere gittiği için alışmışsınız artık![]()
Biri yaoimi dedi ? Yaoi severmisin <3Kesin abisinden yaoi fotoğrafları saklıyor >.< <3 <3
Ben gerçekten saklamam gereken her şeyi USB'de saklarım. Uzaktan bağlantı ile alakası bile olmaz, adam gelip senden çalmadığı sürece de şifrelemeye gerek kalmaz.
Öyle kendini kasmaya gerek yok yani :3
Panseksüelim, yani ben her şeyi severim <3 <3Biri yaoimi dedi ? Yaoi severmisin <3
Sana 2 at gönderiyorum , her şeyi seviyorsan. Ve 1 tanede öşekPanseksüelim, yani ben her şeyi severim <3 <3
*Atlar x İnsanlar, İnsanlar x Eşekler, Atlar x Eşekler ile ilgili 50 adet hentaü fotoğrafı varSana 2 at gönderiyorum , her şeyi seviyorsan. Ve 1 tanede öşekİşin ciddi kısmına geçersek nerede oturuyorsun sen
![]()
Avrupa yakası mı anadolu yakası mı ?*Atlar x İnsanlar, İnsanlar x Eşekler, Atlar x Eşekler ile ilgili 50 adet hentaü fotoğrafı var* Evet, her şeyi severim.
İstanbul'dayım, daha önce de Kendo Dojoları ile ilgili sorduğunda da söyledim![]()