Çok Çok Çok Önemli (。◕‿‿◕。)

SaintJermen

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Milletin bilgisayarında ne sakladığı kimseyi ilgilendirmez, başkalarının işlerine karışmayın bir zahmet olur mu ? @Gökçemis dosyayı şifreledikten sonra sağ tıkla, özelliklerden klasörü gizle. Onun dışında klasörü isimsiz bir hale getiremezsin malesef. Ek olarak her erkek bilgisayarında özür dilerimgrafik şeyler saklayacak diye bir şey yok elbette. Sizin kafanız sürekli o tür şeylere gittiği için alışmışsınız artık :sinirli:

Gökçemis

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Diğer bütün yöntemlerden daha kolay , fiziksel etkileşim dışında hiçbir şekilde veriye erişilemez. En güvenli yollardan biride bu.

Ailemden saklamak konusu biraz zahmetli o yüzden usb'yi düşünmedim pek.

Milletin bilgisayarında ne sakladığı kimseyi ilgilendirmez, başkalarının işlerine karışmayın bir zahmet olur mu ? @Gökçemis dosyayı şifreledikten sonra sağ tıkla, özelliklerden klasörü gizle. Onun dışında klasörü isimsiz bir hale getiremezsin malesef. Ek olarak her erkek bilgisayarında *****grafik şeyler saklayacak diye bir şey yok elbette. Sizin kafanız sürekli o tür şeylere gittiği için alışmışsınız artık :sinirli:

şimdilik öyle deniycem, gene işe yaramazsa risklide olsa usb'den başka çarem yok :p

yoloman

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Milletin bilgisayarında ne sakladığı kimseyi ilgilendirmez, başkalarının işlerine karışmayın bir zahmet olur mu ? @Gökçemis dosyayı şifreledikten sonra sağ tıkla, özelliklerden klasörü gizle. Onun dışında klasörü isimsiz bir hale getiremezsin malesef. Ek olarak her erkek bilgisayarında *****grafik şeyler saklayacak diye bir şey yok elbette. Sizin kafanız sürekli o tür şeylere gittiği için alışmışsınız artık :sinirli:
Hiçbir şey karşılıksız değil. Biz sadece yardım karşılığında bilgi istiyoruz.

muhammed1841

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Kesin abisinden yaoi fotoğrafları saklıyor >.< <3 <3
Ben gerçekten saklamam gereken her şeyi USB'de saklarım. Uzaktan bağlantı ile alakası bile olmaz, adam gelip senden çalmadığı sürece de şifrelemeye gerek kalmaz.
Öyle kendini kasmaya gerek yok yani :3

yoloman

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Kesin abisinden yaoi fotoğrafları saklıyor >.< <3 <3
Ben gerçekten saklamam gereken her şeyi USB'de saklarım. Uzaktan bağlantı ile alakası bile olmaz, adam gelip senden çalmadığı sürece de şifrelemeye gerek kalmaz.
Öyle kendini kasmaya gerek yok yani :3
Biri yaoimi dedi ? Yaoi severmisin <3

muhammed1841

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Sana 2 at gönderiyorum , her şeyi seviyorsan. Ve 1 tanede öşek :( İşin ciddi kısmına geçersek nerede oturuyorsun sen :(
*Atlar x İnsanlar, İnsanlar x Eşekler, Atlar x Eşekler ile ilgili 50 adet hentaü fotoğrafı var :(* Evet, her şeyi severim.
İstanbul'dayım, daha önce de Kendo Dojoları ile ilgili sorduğunda da söyledim :p