Fatih the Wizard
Zombi Katili
- En iyi cevaplar
- 0
Haklısın aslında. Daha bir kaç yıl önce camiye hiçbir namazı kaçırmamak için depar atan arkadaşım geçen sene iki kere cinsel ilişkiye girdi aynı zamanda İnegöl de nerede ne tür mal satılıyor hepsini ezbere biliyor. Git gide bozuluyoruz. Ve bunun suçu eğitimsizlikten değil dinsizlikten olayı oluyor. Bir Türkün imanını bozdun mu gerisi it yavrusu gibi gelir kardeşim. Dinin bir kaç şeyine takılıp duruyorlar ergenliğin verdiği bir takım şeyle de türlü türlü kılıklara girip hasta insanlar oluyorlar sonucu da bu oluyor işte. Din sana en çok neyi öğretiyor? Ahlakı edebi saygıyı hoş görüyü duyarlı olmayı ve bunların arasında da en önemlisi insan olmayı öğretiyor. Din sana neyin kötü neyin iyi olduğunu gösteriyor e peki sen bundan uzaklaşırsan bunları bilmezsen ne olursun? İşte yukarıda bahsettiğimiz kişilik olursun. Eğer ben Müslüman olmasaydım başka dine mensup olsaydım veya olmasaydım sadece ve sadece iyi bir insan olmak için neyin iyi neyin kötü olduğunu en iyi şekilde öğrenmek için en çok hoş görüye önem veren dine katılırdım. Sadece iyiyi ve kötüyü ayırt edebilen bir insan olmak için.
Kesinlikle katılıyorum. şu an şu devirde benim mezun olduğum lisede bizim sınıfımızdaki öğrencilerin %40 - %50 civarı müslüman değildi. Hangi dinden olduğu önemli değil benim için karşımdaki insanla olan ilişkimde, lakin karşımdakinin insan olması önemli. Günümüzde bu 'ergen' dediğimiz tayfa nefislerine yenik düştükleri için küçük yaştan yaşlarının uygun olmadığı videoları aşırı fazla izlediklerinden ötürü kaynaklanan psikolojik bozulmalarından ve 'sevgili' yapmayı bir iş sanmalarından sanki onsuz hayat olmayacakmış gibi düşünmelerinden ve sadece 'sevgili' yapmak için 'sevgili' yapma amacı güttüklerinden ve bunu da 'ateist' adı altında kendilerini kültürlü, yobaz olmayan (çünkü onlar için din yobazlıktır) kişi göstererek ve her türlü din kısıtlamasından (zina, içki vs.) arınarak daha basit yapacaklarını sanmalarından efsane bir dinsizliğe yönelim var. Belki de daha basit yapıyorlardır, bilemeyiz. Ama bu ciddi anlamda acınası bir durum.
Edit: Lafım özenti ateistlere. Düşünceleriyle buna karar verenlere ilk cümlede söylediğim gibi bir lafım yok.