Bu videoları izledikten sonra bazı şeylerin farkına varıcaksınız.

SirProNauth

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
1- Çinlileri hiç ama hiç sevmem (severim diyen TÜRK'üm demesin)
2- 2. Video efsane saçma olmuş.
3- Suriyelilere yardım eden gibtirsin gitsin (Görmezden gelirim, laf atarsa acımam giberim)
4- Evet yardım severlik içten gelir hak yiyerek değil. Birçok arkadaşım bu sınavlara 2-3 senedir çalışıyor elin suriyelisi elini kolunu sallaya sallaya giriyor.
5- Suriyeliler çalışmadan çalışan adamdan fazla para alıyor (1.800 tl civarı aylık tabii)
6- Bu kafayla 5-6 seneye yok oluruz zaten.

ErenBeyazkurt

WhiteGraphic | Tasarımcı
En iyi cevaplar
0
Sir'e katılıyorum kendi ülkemizde 2. hatta 3. sınıf vatandaşız.
Ülkemizin ismi Türkiye ama Türk'ler 2. 3. sınıf
İnsanımız çalışsın dirsek çürütsün diğeri gelsin oh kebap
Şahsen biz daha kendi ülkemize zor bakarken suriyelileri aldık(2-3 milyon snrm söylenenlere göre)
Onca barışsever AB durdu Türkiye alsn diye baktı

VictoryAndGlory

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Müslümanlara karşı ön yargı olmayacakta kime karşı olacak? Haklı bir ön yargı. Liberland vatandaşlık başvurusu yapanlardan biride müslüman bir arap. Muhabbet şuydu:
Arap- Türklerin girişini yasaklayın! Türkleri Liberland'den yokedelim!
Ben- Birşeyleri yok etmek istiyorsan önce kendinden başla.
Arap- Kapa çeneni pislik türk senin kafanı peygamberin adıyla kopartırım!

Anladın mı şimdi? Peygamberin adıyla. Sadece araplarda değil, türklerde de aynı durum var. Müslüman olmayan birini öldürmede bir günah olmadığını düşünüyor çoğu türk. Kendi ailesinden birini bile öldürebilecek kadar sapıkça emirler veriyor. Bunlara ön yargı olmasın da kimlere olsun?
Video:
Görüyor musun? "Keserim onu kurban olarak, Allah bağışlar bizi bir şey olmaz." diyor. Kısacası, bencede müslümanlar teröristtir, değilse bile onun çocuğunun terörist olma ihtimali yüksektir.

Videoda biri öldürürüm diyor, arkasındakilerde bravo diyor, destek çıkıyor. İkiyüzlü davranmayın bu kadar. Kendiniz bile müslüman olmayanlara karşı bu tarz duygular beslerken "bize ön yargılı yaklaşıyorlar" demogojisi yapmak hakkınız değil.

Vienicome

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Ve sınıfımızın değerler eğitimi dersi için verdiği şeyleri izlediğiniz için teşekkürler :(
İlk okulda buna benzer şeyler izletiyorlardı bize, geçti o dönemler gözünüzü açın biraz :(

LordTs

Umut
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
1- Çinlileri hiç ama hiç sevmem (severim diyen TÜRK'üm demesin)
2- 2. Video efsane saçma olmuş.
3- Suriyelilere yardım eden gibtirsin gitsin (Görmezden gelirim, laf atarsa acımam giberim)
4- Evet yardım severlik içten gelir hak yiyerek değil. Birçok arkadaşım bu sınavlara 2-3 senedir çalışıyor elin suriyelisi elini kolunu sallaya sallaya giriyor.
5- Suriyeliler çalışmadan çalışan adamdan fazla para alıyor (1.800 tl civarı aylık tabii)
6- Bu kafayla 5-6 seneye yok oluruz zaten.
Çinlilerin ne suçu var şimdi :(

iZeckGH

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
bir insan eğer kötüyse zorla iyi yapamazsın veya yardımsever içinden gelmesi gerek

şunun gibi videolar izlersen bazı şeylerin farkına cidden varırsın

edit:çok siyasi içerikli oldu la xd
Davutoğlu'nun Yaptığı YardımSeverlik Değil Adaletsizliktir.
Eğer YardımSeverim Diyorsa Suriyelilere Özel Bir Okul Açabilir.[DOUBLEPOST=1429779413,1429779373][/DOUBLEPOST]
Çinlilerin ne suçu var şimdi :(
Tarih Derslerinden Kaçtınmı Hep ?

VictoryAndGlory

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Az geçmişi öğren be.
Bence sende türküm deme çünkü geçmişte kalan şeylerle bitmedi çinlilerin yaptıkları. Uygur türklerine hala işkence ediyorlar. 3 çinli çocuk 1 uygur türkünü sıkıştırıyor, önce dövüyorlar. Çocuk yere düşüncede kafasını taşla ezerek öldürüyorlar. Videosu var.

SirProNauth

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Bence sende türküm deme çünkü geçmişte kalan şeylerle bitmedi çinlilerin yaptıkları. Uygur türklerine hala işkence ediyorlar. 3 çinli çocuk 1 uygur türkünü sıkıştırıyor, önce dövüyorlar. Çocuk yere düşüncede kafasını taşla ezerek öldürüyorlar. Videosu var.

Ben o kişiye dedim şimdi yapıp yapmadıklarını söylemedim. Olayı zütünle anlama.

VictoryAndGlory

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ben o kişiye dedim şimdi yapıp yapmadıklarını söylemedim. Olayı zütünle anlama.
Beynini zütünde taşıyan ben değilim ki oradan anlıyım. Onu sen yapıyorsun benim yerime :)
Geçmiş geçmiş tarih tarih diyip zırvaladın sürekli. Şimdi yapıp yapmadıklarını bilseydin "geçmişten bugüne hala" derdin. Kaybol ZütHead :)