abdullah2323
BOZKURT
- En iyi cevaplar
- 0
Pkk terör örgütünü kim ülkesinde besledi büyüttü bide o açıdan bak ve biraz yakın tarihi öğren.Olsun onlar müslüman kardeşlerimiz(!) Yardım etmeğ boynumuzuğn porcudurğğ.
Pkk terör örgütünü kim ülkesinde besledi büyüttü bide o açıdan bak ve biraz yakın tarihi öğren.Olsun onlar müslüman kardeşlerimiz(!) Yardım etmeğ boynumuzuğn porcudurğğ.
Çinlilerin ne suçu var şimdi1- Çinlileri hiç ama hiç sevmem (severim diyen TÜRK'üm demesin)
2- 2. Video efsane saçma olmuş.
3- Suriyelilere yardım eden gibtirsin gitsin (Görmezden gelirim, laf atarsa acımam giberim)
4- Evet yardım severlik içten gelir hak yiyerek değil. Birçok arkadaşım bu sınavlara 2-3 senedir çalışıyor elin suriyelisi elini kolunu sallaya sallaya giriyor.
5- Suriyeliler çalışmadan çalışan adamdan fazla para alıyor (1.800 tl civarı aylık tabii)
6- Bu kafayla 5-6 seneye yok oluruz zaten.
Çinlilerin ne suçu var şimdi![]()
Davutoğlu'nun Yaptığı YardımSeverlik Değil Adaletsizliktir.bir insan eğer kötüyse zorla iyi yapamazsın veya yardımsever içinden gelmesi gerek
şunun gibi videolar izlersen bazı şeylerin farkına cidden varırsın
edit:çok siyasi içerikli oldu la xd
Tarih Derslerinden Kaçtınmı Hep ?Çinlilerin ne suçu var şimdi![]()
Az geçmişi öğren be.
Davutoğlu'nun Yaptığı YardımSeverlik Değil Adaletsizliktir.
Eğer YardımSeverim Diyorsa Suriyelilere Özel Bir Okul Açabilir.[DOUBLEPOST=1429779413,1429779373][/DOUBLEPOST]
Tarih Derslerinden Kaçtınmı Hep ?
Eski düşmandan dost olmaz...Doğu Türkistan Türklerini bilmiyorsun sanırım şu anda neler çekiyorlar...Son birkaçyüzyıldır Çinlilerle ciddi bir sorunumuz yok.Neyi yaşıyorsunuz siz.
Bu yüzden tüm ırkı(tüm Çinli insanları) suçlayamayız ama.Eski düşmandan dost olmaz...Doğu Türkistan Türklerini bilmiyorsun sanırım şu anda neler çekiyorlar...
Şimdiki Çinliler Eski Çinlilerin Soyundan.. Unutma!Son birkaçyüzyıldır Çinlilerle ciddi bir sorunumuz yok.Neyi yaşıyorsunuz siz.
Bence sende türküm deme çünkü geçmişte kalan şeylerle bitmedi çinlilerin yaptıkları. Uygur türklerine hala işkence ediyorlar. 3 çinli çocuk 1 uygur türkünü sıkıştırıyor, önce dövüyorlar. Çocuk yere düşüncede kafasını taşla ezerek öldürüyorlar. Videosu var.Az geçmişi öğren be.
Bence sende türküm deme çünkü geçmişte kalan şeylerle bitmedi çinlilerin yaptıkları. Uygur türklerine hala işkence ediyorlar. 3 çinli çocuk 1 uygur türkünü sıkıştırıyor, önce dövüyorlar. Çocuk yere düşüncede kafasını taşla ezerek öldürüyorlar. Videosu var.
Beynini zütünde taşıyan ben değilim ki oradan anlıyım. Onu sen yapıyorsun benim yerimeBen o kişiye dedim şimdi yapıp yapmadıklarını söylemedim. Olayı zütünle anlama.