her şey artık çok geç..

efe2002ozyay

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Merhaba ölümlü
Artık dışarıya bir bakın gördüğünüz o masum insanların hepsi bir yalana inandırılmış örnek olarak
İyi bir çevre,iyi bir yaşam,mutlu,huzurlı bunların hepsi yalan !
Bu günden sonra size bildiğim her şeyi anlatacağım.
Çünkü yaklaşık 10 yıl sonra artık çevre diyebileceğimiz bir yer göremeyeceğiz
Her taraf tozlarla kaplı olacak ve nasa da bunun farkında bunun için marsa koloni kuracak
Neyse şu anda mobildeyim seriler halinde size 2 yaşımdan beri öğrendiğim her şeyi anlatacağım.
Zağlıcakla kalın

kaan2884

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Bunu sen bilemezsin.
Ve NASA'da. Nasa gibi kendinden pek eminlerden nefret ederim.
Gerçeği sadece Allah bilir sen ve senin Nasa'n bilemez bunu deyimde ben. :)

ErenBeyazkurt

WhiteGraphic | Tasarımcı
En iyi cevaplar
0
Hemen dini karıştırma müslümanım ama
Adamlar işi öle düşünmüyor olasılıksal hesaplar denklemler içindeler şuana kadar olanların devamı ne olur diye
hesaplıyorlar.Mars kolonisi sadece Nasa değil özel şirketler Rusya vb. bol planlar var jüpiteri güneşe dönüştürme planları bile varken

kaan2884

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Hemen dini karıştırma müslümanım ama
Adamlar işi öle düşünmüyor olasılıksal hesaplar denklemler içindeler şuana kadar olanların devamı ne olur diye
hesaplıyorlar.Mars kolonisi sadece Nasa değil özel şirketler Rusya vb. bol planlar var jüpiteri güneşe dönüştürme planları bile varken

Açmayın sürekli şu din konularını :(

Ya :D 2'nizde yanlış anlamışsınız gerçekten beni. Din konusuyla ne alakası var bunun ? Sırf Allah dediğim için mi ? Allah dediğim içinse bu kadar da düşmeyin ne olur ? Burada din den bahsetmiyorum ama Elhamdülillah Müslümanım fakat ben burada gerçeği söylüyorum haksız mıyım ? Onlar kendileri uyduruyorlar diyesine söyledim ben bu kadar da olmayın ya :D

ErenBeyazkurt

WhiteGraphic | Tasarımcı
En iyi cevaplar
0
Bu tarz şeylerin tabi asparagas olması bile mümkün küresel ısınmanın fake olduğunu iddia eden teoriler bile var her şey mümkün .s

Vienicome

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Ya :D 2'nizde yanlış anlamışsınız gerçekten beni. Din konusuyla ne alakası var bunun ? Sırf Allah dediğim için mi ? Allah dediğim içinse bu kadar da düşmeyin ne olur ? Burada din den bahsetmiyorum ama Elhamdülillah Müslümanım fakat ben burada gerçeği söylüyorum haksız mıyım ? Onlar kendileri uyduruyorlar diyesine söyledim ben bu kadar da olmayın ya :D
Gerçeği*
Biliyorsun herkesin inancı kendine sen gelip burda GERÇEKLERİ SÖYLÜYORUM dersen müslüman olmayan kişileride tetikliyorsun burda :(
Ki buna bende dahilim :(
Forum kurallarında aile yapısından bahsediliyor sözleşmedede kurallardan vb. şeylerden bahsediliyor, yani din konularına girecek olan varsa korkmasın burdanda duyurumu yapmış olayım :(

kaan2884

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Gerçeği*
Biliyorsun herkesin inancı kendine sen gelip burda GERÇEKLERİ SÖYLÜYORUM dersen müslüman olmayan kişileride tetikliyorsun burda :(
Ki buna bende dahilim :(
Forum kurallarında aile yapısından bahsediliyor sözleşmedede kurallardan vb. şeylerden bahsediliyor, yani din konularına girecek olan varsa korkmasın burdanda duyurumu yapmış olayım :(
Ya bak burda ne din konusu vardı ne de başka bir şey. Uyduruyorsunuz cidden ? Ne var yani Allah burada herşeyi bilen değil mi? Haa aşa tabi inancı farklı olan insanlarda olabilir amenna. Fakat burada sırf 1 isim yüzünden bu kadar uzatıyorsanız gerisine ne diyeyim.... Gençlik ölmüş hadi hayırlısı..... :(

Vienicome

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Ya bak burda ne din konusu vardı ne de başka bir şey. Uyduruyorsunuz cidden ? Ne var yani Allah burada herşeyi bilen değil mi? Haa aşa tabi inancı farklı olan insanlarda olabilir amenna. Fakat burada sırf 1 isim yüzünden bu kadar uzatıyorsanız gerisine ne diyeyim.... Gençlik ölmüş hadi hayırlısı..... :(
İşte uzatıyoruz çünkü zamanındada biz konuşurken çok uzattılar bunu, artık bende tik gibi bir şey oluştu bu konularda :(
Yani forum tartışma ortamı teknik olarakta burda senin yazdığın birşeyi konuşuyoruz :(

R

Rhapsody

Ziyaretçi
Tanrı, din ya da herhangi bir inanç ile ilgili söyleyeceklerim sadece şunlar olabilir: Varlığı ve yokluğu tartışılan "tanrı, din etc."
kavramlarının tanımlarında bir tutarlılık bulunmadığını, tutarlı bir tanımı bulunmayan kavramların da varlık yokluk açısından tartışılmasının anlamsız olacağını düşünmekteyim :(

VictoryAndGlory

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Abicim çıkın dışarıya hayatınızı yaşayın. İnternet sizde kafa yapıyor fazla kullanmayın :D

efe2002ozyay

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
"seriler halinde size 2 yaşımdan beri öğrendiğim her şeyi anlatacağım."
Hms :(
Buraya 2002 espirisi koymak vardıda neyse :(
Ne yani evet 13 yaşındayım sen hiç mi olmaeın ? Sen hiç mi ergenlik geçirmedim <?
Artık insanları yaşa göre sonıflandırma senden daha küçük ama akıllı bir ton çocuk tanıyorum $_$[DOUBLEPOST=1429740614,1429740561][/DOUBLEPOST]
Tanrı, din ya da herhangi bir inanç ile ilgili söyleyeceklerim sadece şunlar olabilir: Varlığı ve yokluğu tartışılan "tanrı, din etc."
kavramlarının tanımlarında bir tutarlılık bulunmadığını, tutarlı bir tanımı bulunmayan kavramların da varlık yokluk açısından tartışılmasının anlamsız olacağını düşünmekteyim :(
Ben dini açıdan değil her zaman bilimsel düşünürüm..

Vienicome

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Ne yani evet 13 yaşındayım sen hiç mi olmaeın ? Sen hiç mi ergenlik geçirmedim <?
Artık insanları yaşa göre sonıflandırma senden daha küçük ama akıllı bir ton çocuk tanıyorum $_$
Benden daha küçük ve daha zekisini şuana kadar görmedim :(
Senin o dediğin çocuklukları ben çok rezil belkide travmatik bir şekilde geçirdim o yüzden şu an böyleyim :(
Bir sürü insan gördüm sürekli yer değiştirdim bir sürü kişiye manevi olarak yardım ettim yani bu konularda senin bahsettiğin o bir ton çocuktan daha akıllıyım :(
Edit: Daha tecrübeliyim*