Kararsız kaldım!

Sizce hangisi daha çok ilgi görür ?

• Boks

Kullanılan: 4 20.0%
  • Uzay

Kullanılan: 13 65.0%
  • İkisi de olsun

Kullanılan: 3 15.0%
  • Mine Shot

Kullanılan: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    20

blackone1991

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Merhaba arkadaşlar,bu gün size önemli bir soru sormak için bu konuyu açtım.Aklımda 2 sunucu fikri var.Hangisi daha fazla ilgi görür karar veremedim.Sizden bana yardımcı olmanızı istiyorum;
Boks
- Boks similasyonu gibi bir şey diyebiliriz.Örneğin oyuna girişte Kilonuzu,boyunuzu ve oyunda olmak istediğiniz yaşı yazıyorsunuz.Ona göre sistem ringlere çıkmadan bu bilgileri kontrol edip size yardımcı oluyor.Örneğin boyunuz 1,75 Kilonuz 84.Bu kilo ve boyla girebileceğiniz sıklet "Yarı ağır sıklet"dir.Tabi ki başı boş ringe çıkamazsınız.İlk olarak bir boks spor salonu bulmanız lazım.Tabi yine salon bulunca ringlerde olamayacaksınız.Güçsüz ve antremansız bir şekilde ringe çıkamazsınız.Biraz antrenman'dan sonra ringe çıkabilirsiniz.Başı boş yumruk sallamayacaksınız.Bazı yetenekleriniz olacak (Boks türüne göre) örneğin; Aparkat.Çene vuruşu ile rakibi savunmasına göre yere düşürebilir yada bir süre halsiz olabilir.Sadece ringlerde savaşamıyacaksınız.Sokak dövüşleride olacaktır.Her hafta Sıkletlere en yüksek 12 kişi bir biriyle ringde dövüşecekler.En son kalan iki kişi ringe çıkıp dövüşecekler.Kazanan kişi o sıklette kemeri alacak ve sıkleti şampiyonu olacak.Her hafta onu koltuğundan indirme fırsatınız olacak.Bunun dışında sponsorlar ve maçlardan belli bir para kazanacaksınız.Antrenmana göre Yeteneklerinizi ve Özelliklerinizi arttırabilecekler.Örneğin antrenman puanınız 17.Aparkat ve Sağ kroşe özelliklerinizi arttırabileceksiniz.Paranızla boks eldiveni yeni şortlar ve daire apartman ve arsa alabileceksiniz.

Gezegen Oyunları
- Jetpackleriniz ile uzayda dolaşacaksınız! Çok fazla çeşit jetpack olacak.Uzaylarda PvE-PvP olacak.Tabi ki bazı gezegenlere sahip olacaksınız ama o gezegenlere sahip olabilmek için orada ki çeşitli varlıkarla dövüşmeniz gerekecek.İki ana şehir olacaktır."Jamas" ve "Harsin" bu şehirlerde ticaret dönecektir.Çok fazla çeşit vardır.Örneğin; Işın kılıçları(Bkz: Star Wars :D) ve Işın silahları olacak.Bu silahların çeşitli özellikleri olacaktır.Uzay gemileriniz ile diğer kişilerin gezegenine saldırıp kendi askerleriniz ile gezegene saldırabilirsiniz.Asker derken ne demek istedim ? Oyunda seviyenize göre uzay gemileriniz ve askerleriniz olacaktır.Askerler tamamen otomatiktir.birçok modu vardır.Askerleri belli bir kişiye saldırabilirsiniz yada sizi korumalarını emredebilirsiniz, etrafında ki varlıklara saldırmasını isteyebilirsiniz, veya barışcıl yapabilirsiniz.

Mine Shot
- Mine Shot oyunun'da birçok FPS oyununun birleşmesi sonucu ortaya çıkan minecraft sunucusu olacaktır.Çoğu FPS oyunda olduğu gibi oyunda Oda kurabiliceksiniz.Odaya kiç kişinin girebileceğini, harita ayarlarını, ve oyun için oda sahibi komutları olacaktır.Oda sahibi oyundan çıksa bile başka bir oyuncu oda sahibi olacaktır.(Oda içinde bulunan bir oyuncu) birçok silah türü olacaktır.

Son düzenleme:

Ardart

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bence uzay sunucusu açarsan daha güzel olmur, jetpackler ile uçarız. :D

abdullah2323

BOZKURT
En iyi cevaplar
0
öylesi diyonuz ama uzayda jet pekimiz ile uçarken uzay boşluguna gitsek hiç düşünmezmisiniz kara delik olsa birden steve sonsuza kadar kaybolurdu kavgalı boks sw yap bence

Tratsel

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Uzaylamak yada bokslamamak işte bütün mesele bu.-- olduğu için İkisinin karışımını yap. Uzaya jetpackle çık adamlarla boks yap aparkat olsun ça çu whouçasd olsun güzel olabilir[DOUBLEPOST=1429807464,1429807130][/DOUBLEPOST]Ayrıca 2 side olsun diye şık koy bak kesin tutar :(

Tratsel

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bence avatarın daha çok ilgi görür.

Resimde ki sol alt kıssım sana gelsin o zaman ne diyeyim :D

Haykırdımas fhvhasfhvashf :D

Konuyu baltalıyorum sanılmasın bu arada, ankete oyumu verdim.

Boks oyunları 1v1 ve kısıtlayıcı(sol tık yumruk at) mantığında olacağından;
Gezegen Oyunları daha mantıklı ve daha eğlenceli olur.

O kısmı bende düşündüm.O yüzden aparkat gibisinden yetenekler ekledim ama galiba çok etkisi olmayabilir.

Büyük ihtimal ile olmayacak,daha geniş içerikler yapabileceğin bir projeye ihtiyacın var,bu yüzden uzayı seç.

Bence uzay sunucusu açarsan daha güzel olmur, jetpackler ile uçarız. :D

N'olur boks olsun tam hayal ettiğim gibi :(

öylesi diyonuz ama uzayda jet pekimiz ile uçarken uzay boşluguna gitsek hiç düşünmezmisiniz kara delik olsa birden steve sonsuza kadar kaybolurdu kavgalı boks sw yap bence

Uzaylamak yada bokslamamak işte bütün mesele bu.-- olduğu için İkisinin karışımını yap. Uzaya jetpackle çık adamlarla boks yap aparkat olsun ça çu whouçasd olsun güzel olabilir[DOUBLEPOST=1429807464,1429807130][/DOUBLEPOST]Ayrıca 2 side olsun diye şık koy bak kesin tutar :(

Herkes Oyunu İkiside Olsuna Versin
Belediye Çalışıyor Kuzi keriler