- En iyi cevaplar
- 0
bende ilkte öyle dedim(*gif bulamadı)![]()
bende ilkte öyle dedim(*gif bulamadı)![]()
geldiği yerde daha çok var istermisin yakışıklıbende ilkte öyle dedimama arkdaşımız bunu yapamabilmek için biraz fazla zorlamış beynini
![]()
geldiği yerde daha çok var istermisin yakışıklı
Sen varya ADAMSIN[DOUBLEPOST=1429899210,1429895000][/DOUBLEPOST]senin yerinde olsam söverdim yanlış yaptın .d
servere girip bakmadım, ama mc bilgisayara yüklediğim zaman ilk gireceğm server betacraft aklında olsun![]()
Bir hata oluştu da kusra bakmayınNiye Konuda Yazı Yazmıyo
o nasıl yapılıyor tam bilmiyorumda öğretirseniz hepimiz mutlu oluruzWindowsun kendisinde olan CMD programını açıp ping betacraft.nitrado.net yazarsanız IP gözüküyor :/
İsterseniz Özel Logo Yapabilirim
Windowsun kendisinde olan CMD programını açıp ping betacraft.nitrado.net yazarsanız IP gözüküyor :/
Kralını sen yap adamlar bu server için 2 YIL uğraştı helal diyeceğine burda gelmiş Artistlik yapıyosun Klavye bebesi seni[DOUBLEPOST=1429956397,1429956228][/DOUBLEPOST]yapılar kötü vidyo yapmacık viplerde op klasik olarak kötü olmuş
BAK benim V3LED adamlar VIP almak için PARA veriyor ve bunun bir karşılığı var anladın yani MONEY MONEY[DOUBLEPOST=1429956490][/DOUBLEPOST]Vipler çok güçlü.Adamlar 2dakkada P4 diziyor yaa.
ESPİRİYE BAK YAW İNTAHAR EDİCEM(*gif bulamadı)![]()
Ben Denedim Harbiden IP Gözüküyor Oha Dedim Sonra Ping Atma Yazıları Çıkınca CMD'yi Kapadım
![]()
bizi savunduğun için sana teşekkür ederimKralını sen yap adamlar bu server için 2 YIL uğraştı helal diyeceğine burda gelmiş Artistlik yapıyosun Klavye bebesi seni[DOUBLEPOST=1429956397,1429956228][/DOUBLEPOST]
BAK benim V3LED adamlar VIP almak için PARA veriyor ve bunun bir karşılığı var anladın yani MONEY MONEY[DOUBLEPOST=1429956490][/DOUBLEPOST]
ESPİRİYE BAK YAW İNTAHAR EDİCEM![]()
Tabiikide ama sadece öylesine yani ![DOUBLEPOST=1429962093][/DOUBLEPOST]İsterseniz Özel Logo Yapabilirim
servere gelin 100 kişide 1 pre 2 vip çekilişi doluşuuunnnnn[DOUBLEPOST=1429973384,1429973353][/DOUBLEPOST]125 de 1 aylık betavip doluş doluş
![]()
isterse 10 yıl uğraşsın çok kötü olmuş ayrıca sane eleştri yapıyorum kaldır kaldırma, lapisi koymuş saçmalık 2 yıllık emek boşaymış desene. oynamayı bilmeyen sabırsız her şeyin anında gerçekleşmesini isteyen anlık yaşayan, günlük yaşayan çoluk çocuktan başka kimse yok kadro ister 100 yaşında olsun ister 10 yaşında oyuncuları önemliKralını sen yap adamlar bu server için 2 YIL uğraştı helal diyeceğine burda gelmiş Artistlik yapıyosun Klavye bebesi seni[DOUBLEPOST=1429956397,1429956228][/DOUBLEPOST]
BAK benim V3LED adamlar VIP almak için PARA veriyor ve bunun bir karşılığı var anladın yani MONEY MONEY[DOUBLEPOST=1429956490][/DOUBLEPOST]
ESPİRİYE BAK YAW İNTAHAR EDİCEM![]()
Sana %100 Katılıyorum.isterse 10 yıl uğraşsın çok kötü olmuş ayrıca sane eleştri yapıyorum kaldır kaldırma, lapisi koymuş saçmalık 2 yıllık emek boşaymış desene. oynamayı bilmeyen sabırsız her şeyin anında gerçekleşmesini isteyen anlık yaşayan, günlük yaşayan çoluk çocuktan başka kimse yok kadro ister 100 yaşında olsun ister 10 yaşında oyuncuları önemli