PLAY****ACRAFT.ORG > Her güzel şeyin sonu...

Sizce server Nasıl?

• İnanılmaz

• Harika

• Güzel

• İdare eder

• Kötü

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.

caandalek

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
senin yerinde olsam söverdim yanlış yaptın .d
servere girip bakmadım, ama mc bilgisayara yüklediğim zaman ilk gireceğm server betacraft aklında olsun :)
Sen varya ADAMSIN[DOUBLEPOST=1429899210,1429895000][/DOUBLEPOST]
Niye Konuda Yazı Yazmıyo
Bir hata oluştu da kusra bakmayın :D[DOUBLEPOST=1429899264][/DOUBLEPOST]
Windowsun kendisinde olan CMD programını açıp ping betacraft.nitrado.net yazarsanız IP gözüküyor :/
o nasıl yapılıyor tam bilmiyorumda öğretirseniz hepimiz mutlu oluruz :D

BlueLight

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
yapılar kötü vidyo yapmacık viplerde op klasik olarak kötü olmuş
Kralını sen yap adamlar bu server için 2 YIL uğraştı helal diyeceğine burda gelmiş Artistlik yapıyosun Klavye bebesi seni[DOUBLEPOST=1429956397,1429956228][/DOUBLEPOST]
Vipler çok güçlü.Adamlar 2dakkada P4 diziyor yaa.
BAK benim V3LED adamlar VIP almak için PARA veriyor ve bunun bir karşılığı var anladın yani MONEY MONEY[DOUBLEPOST=1429956490][/DOUBLEPOST]
ESPİRİYE BAK YAW İNTAHAR EDİCEM :D

caandalek

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
:D Ben Denedim Harbiden IP Gözüküyor Oha Dedim Sonra Ping Atma Yazıları Çıkınca CMD'yi Kapadım :S
:D cidden güldüm[DOUBLEPOST=1429961855,1429961821][/DOUBLEPOST]
Kralını sen yap adamlar bu server için 2 YIL uğraştı helal diyeceğine burda gelmiş Artistlik yapıyosun Klavye bebesi seni[DOUBLEPOST=1429956397,1429956228][/DOUBLEPOST]
BAK benim V3LED adamlar VIP almak için PARA veriyor ve bunun bir karşılığı var anladın yani MONEY MONEY[DOUBLEPOST=1429956490][/DOUBLEPOST]
bizi savunduğun için sana teşekkür ederim :D[DOUBLEPOST=1429961900][/DOUBLEPOST]
İsterseniz Özel Logo Yapabilirim
Tabiikide ama sadece öylesine yani ![DOUBLEPOST=1429962093][/DOUBLEPOST]

Arkdaşlar İddia ediyoruz çok eğleneceğiniz bir Survival Games hazırladık sizde bize katılabilirsiniz!
Tek yapmanız gereken Betacraft.nitrado.net adresine girdikten sonra giriş yapın ve /sg yazın!
karşınıza çıkan Nether yıldızına tıklayın ve oyuna başlayın!

MuratCan135

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
servere gelin 100 kişide 1 pre 2 vip çekilişi doluşuuunnnnn :D[DOUBLEPOST=1429973384,1429973353][/DOUBLEPOST]125 de 1 aylık betavip doluş doluş :D

H

hsndmrts_

Ziyaretçi
isterse 10 yıl uğraşsın çok kötü olmuş ayrıca sane eleştri yapıyorum kaldır kaldırma, lapisi koymuş saçmalık 2 yıllık emek boşaymış desene. oynamayı bilmeyen sabırsız her şeyin anında gerçekleşmesini isteyen anlık yaşayan, günlük yaşayan çoluk çocuktan başka kimse yok kadro ister 100 yaşında olsun ister 10 yaşında oyuncuları önemli

eneskilincakucder

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
isterse 10 yıl uğraşsın çok kötü olmuş ayrıca sane eleştri yapıyorum kaldır kaldırma, lapisi koymuş saçmalık 2 yıllık emek boşaymış desene. oynamayı bilmeyen sabırsız her şeyin anında gerçekleşmesini isteyen anlık yaşayan, günlük yaşayan çoluk çocuktan başka kimse yok kadro ister 100 yaşında olsun ister 10 yaşında oyuncuları önemli
Sana %100 Katılıyorum.
Adam günlük 12 saat boyunca robot gibi lapis kazıyor.
Exp kasıyor para kasıyor.
Bunun neresi emek!

Adam bunu yaparken tuvalete gitmeye yemek yemeye gözünü kırpmaya eminimki üşeniyordur
"oooo lapis var hemen kazayım nasıl olsa beleş 20 dkya bide P4 oh mis gibi oldu valla ben bu svyi çok sevdim hahaha"
Bu repliği yazarken çok güldüm açıkcası ama normal bence türkiyede sunucuların neredeyse hepsi böyle ama bu cümleleri sırf burada yazmamın sebebi
2 yıllık emeğin lapisli bir sunucu olma uğrunadır çok üzüldüm gerçekten :(