Özentilik Keyf | Şiir :D

RedIsBack

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Tasarım, yapı, hikaye, cp şimdi de şiir. Denemediğim bir şey kaldı mı ? :D

Ah forum ah, neden böylesin,
O güzelliklerinin arasında, neden bir pisliksin ?
abiler falan hepsi bahane,
Bu forumun sohbeti pek bir şahane. (Gülme krizlerine gülme olasılığınız %99,5 :( Normalde hayatta kullanmam o kelimeyi :/)

Geçen bi', sohbet etmişim,
Sayfa olmuş yüz yetmiş,
Aman Tanrım dimişim,

Samimi dostlar gerisi yalan,
Minecraft'ını yemişim unutuyor insan
Samimi demişken tabii gerzeklerde var,
Hava atmaya çalışan abilerde var,
Geçecek bunlar takma yeter,
Asıl gerçek, burada dostluk var !

(Şarkı şeklinde okuyun daha iyi oluyor :D) (Bu arada gönderme yoktur üzerinize alınmayınız :/)

@Iskefiyeli18 @KadirBerk @qlawing @lSincapl @zombiespaceman1 @cbg2002

Son düzenleme:

umut_

┌────────────┐ [ 1881 - 193∞ ] └────────────┘
En iyi cevaplar
0
Hece ölçüsü takıntılı biri olarak, beğenmedim..
Her Şiirde Hece Ölçüsü Ve Kafiye Aranmaz Bu Takıntını Değiştirmelisin Ortada Bir Anlam Bir Duygu Varsa Şiir Her zaman Şiirdir Kafiyesi Yok Hece Ölçüsü Yok Diye bir şey Değişmiyor. Bu Türde Yüzlerce Çoğumuzun Ağızında Dolaşan Ünlü Edebiyatçıların Şiirleri Var Ne Yani Onlar Yanlışmı Yapmış B)
Burada Yaptığı Acemice Olmuş Ama Genede bir şey Uğraşmışsın Edebiyatın Her Türlüsünü Severim Ama Edebiyat Dersini Sevmem :p

I

Iskefiyeli18

Ziyaretçi
Her Şiirde Hece Ölçüsü Ve Kafiye Aranmaz Bu Takıntını Değiştirmelisin Ortada Bir Anlam Bir Duygu Varsa Şiir Her zaman Şiirdir Kafiyesi Yok Hece Ölçüsü Yok Diye bir şey Değişmiyor. Bu Türde Yüzlerce Çoğumuzun Ağızında Dolaşan Ünlü Edebiyatçıların Şiirleri Var Ne Yani Onlar Yanlışmı Yapmış B)
Burada Yaptığı Acemice Olmuş Ama Genede bir şey Uğraşmışsın Edebiyatın Her Türlüsünü Severim Ama Edebiyat Dersini Sevmem :p
Ben zaten şiirde hece ölçüsü ve kafiye zorunludur falan demedim. Hece ölçüsü takıntılıyım dedim.

umut_

En iyi cevaplar
0
Ben zaten şiirde hece ölçüsü ve kafiye zorunludur falan demedim. Hece ölçüsü takıntılıyım dedim.
Her Konuda Yaptığın Hece Ölçüsü Ve Kafiye Yorumlarından Özellikle Forumda @rayandu06 Başlattığı Bir Şiir Paylaşma Durumuyla Her Konuda Görüyorum Bu Yorumunu Ve Neredeyse Hepsine " Kafiye yok / bilmemne yok Olmamış " Tarzı Yorum Yapıyorsun Bu Konularda Kişinin Hece Ölçüsüne Kafiyesine Bakılıp Yorum Yapılmamalı

RedIsBack

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Zaten amaç süper bir şey çıkartmaya çıkartmak değil hazır herşeyi yapmışken bunu da yapayım dedim :D

I

Iskefiyeli18

Ziyaretçi
Her Konuda Yaptığın Hece Ölçüsü Ve Kafiye Yorumlarından Özellikle Forumda @rayandu06 Başlattığı Bir Şiir Paylaşma Durumuyla Her Konuda Görüyorum Bu Yorumunu Ve Neredeyse Hepsine " Kafiye yok / bilmemne yok Olmamış " Tarzı Yorum Yapıyorsun Bu Konularda Kişinin Hece Ölçüsüne Kafiyesine Bakılıp Yorum Yapılmamalı
Açılan konularda yorum kişiye göre yapılır ve benim değerlendirme kriterlerim de hece ölçüsü ve kafiyedir. Sonuçta konularda benim görüşüm soruluyor, uluslararası şiir kuralları benim yorumuma etki etmez. Hece ölçüsü ve kafiye içermeyen şiirler bana hoş gelmez, ha usta şairlerimizin yazmış olduğu serbest temalı şiirler var tabii ki ve çok güzeller, fakat bu forumda o kadar başarılı bir şekilde duyguyu işleyerek kafiye ve hece ölçüsünün yokluğunu hissettirmeden şiir yazabilecek kadar iyi bir şair bulunmamakta.

rayandu06

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
İyi bir lirik. Aslında ben de böyle bir şey yazsam.
Bazıları hece ölçüsü demişte öyle bir şey yok nerden çıktı bu hece ölçüsü ? Divan şiirimi yazıyoruz hece ölçüsü yapacağız ?
Ve kafiye yapmaya çalışma olmuyor kafiye :( Kafiye öyle kolay bir şey değil :(

umut_

En iyi cevaplar
0
Zaten amaç süper bir şey çıkartmaya çıkartmak değil hazır herşeyi yapmışken bunu da yapayım dedim :D
Zaten Herşeyi Oratada Güzel bir şey Olsun Diye Yapmaya Kalksaydık Şuanda Gördüğün Her Konuda Edebiyat / Mimari / Tasarım Hiçbir Gelişme Görülmezdi
Kötü Olsada Paylaşıp Yorumları Alıp Hatalarını Eksiklerini Öğrenip Geliştirirsin Diğer Konularda Bu Daha Çok Önemli Mimaridir Tasarımdır Çok Fazla Yorum ve Pratik Gerekli Ama Edebiyat İşin İçine Girdiğinde Yorum Almakla Pek bir şey Değiştiremezsin Zaten Edebi Konular Pek Yorum Yapılacak Şeyler Değil Ama Yazdıkça Tecrübe Kazanıp Birdahkine Kendini Geliştirebilirsin

I

Iskefiyeli18

Ziyaretçi
İyi bir lirik. Aslında ben de böyle bir şey yazsam.
Bazıları hece ölçüsü demişte öyle bir şey yok nerden çıktı bu hece ölçüsü ? Divan şiirimi yazıyoruz hece ölçüsü yapacağız ?
Ve kafiye yapmaya çalışma olmuyor kafiye :( Kafiye öyle kolay bir şey değil :(
Hece ölçüsü bir şiir terimidir. Biliyorsundur. Yani bil bir zahmet. Ben bu kriterlere göre yorum yapıyorum, senin benim yorumumu eleştirme hakkın yok.

rayandu06

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Hece ölçüsü bir şiir terimidir. Biliyorsundur. Yani bil bir zahmet. Ben bu kriterlere göre yorum yapıyorum, senin benim yorumumu eleştirme hakkın yok.
Hece ölçüsü bir şiir terimidir bunu bende biliyorum her halde. Tabi ki senin yorumunu eleştirme hakkım yok. Yani şiir kafiyelerle zenginleştirilerek hece ölçüsü unutturulmalı.

I

Iskefiyeli18

Ziyaretçi
Hece ölçüsü bir şiir terimidir bunu bende biliyorum her halde. Tabi ki senin yorumunu eleştirme hakkım yok. Yani şiir kafiyelerle zenginleştirilerek hece ölçüsü unutturulmalı.
Son cümleyi ciddiye alarak devam ettiriyorum. Fakat Red arkadaşımız kafiyeyi o kadar profesyonelce kullanamadığı için hece ölçüsüyle durumu dengelemesi daha mantıklı olurdu.

umut_

En iyi cevaplar
0
fakat bu forumda o kadar başarılı bir şekilde duyguyu işleyerek kafiye ve hece ölçüsünün yokluğunu hissettirmeden şiir yazabilecek kadar iyi bir şair bulunmamakta.
Nereden Biliyorsun ? Yeteneği Olan Herkes Burada " Ben Şiir Yazdım qanqalar Bakın Süperim " Tarzı Bir Konu Açıpta Yeteneğini Göstermez Emin Ol Bu Forumda Hayal Edemiyeceğin Yetenekte Kişiler Var Nede Olsa Burası Bir Minecraft Forumu Pek Fazla Yeteneklerini Göstermeleri Gerekmiyor
Edebi Konuda Buradan Pek Örnek Veremem Ama Mimari Konuda Şahsen İsmini Hiç Duymadığımız Forumda Eskiden Hiç İplemediğimiz Adam Akllı Yorum Yazmayıp Sadece İzlemekle Zaman Geçiren Ve Çoğumuzun Bilmediği Sağlam Sunucularda Çalışan Kişiler Var
Mesela Burası Bir Minecraft Forumu Mimari / Plugin Tarzı Konularda Yaptığını Çoğu Kişi Paylaşır Çünkü Bu Forumdan Kar Çıkartabilirler Yeri Gelir Satış Yaparlar Yetki Alırlar Tanınırlar Ama Bir Edebiyat Yapan Kişi Gelip Burada Paylaşımda Bulunmaz
Örn Eski Yapılan Forumda Çizim Yarışması Vardı O Yarışmada 1. Olan Kişiyi Kötülediğim Falan Anlaşılmasın Ondan Kat Kat Yetenekli Kişiler Var Çoğumuz Biliyoruz Onları Ama Adam Oraya Yarışmaya Katılmadı Kendini Göstermedi Diye Burada Yeteneksiz Birisi Değil Demek Değildir