MuratCan135
Kömür Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
keşke bende bi p4 kasabilsem
25 stack diamond var 1 tane bile p4 set yok[DOUBLEPOST=1429991300,1429990775][/DOUBLEPOST]ha hatırladım video çektiğimden kazanmıştım 
Benim oyuncularım 2 yıldan beri benleler ve lapis olmayan sunucuların hali ayaklar altında![DOUBLEPOST=1430001376,1430001288][/DOUBLEPOST]isterse 10 yıl uğraşsın çok kötü olmuş ayrıca sane eleştri yapıyorum kaldır kaldırma, lapisi koymuş saçmalık 2 yıllık emek boşaymış desene. oynamayı bilmeyen sabırsız her şeyin anında gerçekleşmesini isteyen anlık yaşayan, günlük yaşayan çoluk çocuktan başka kimse yok kadro ister 100 yaşında olsun ister 10 yaşında oyuncuları önemli
Üstte dediğim gibi yalan olmasın benim için oyuncular önemli onlar nasıl mutluysa o şekilde serveri ilerletmem gerekir.[DOUBLEPOST=1430001415][/DOUBLEPOST]Sana %100 Katılıyorum.
Adam günlük 12 saat boyunca robot gibi lapis kazıyor.
Exp kasıyor para kasıyor.
Bunun neresi emek!
Adam bunu yaparken tuvalete gitmeye yemek yemeye gözünü kırpmaya eminimki üşeniyordur
"oooo lapis var hemen kazayım nasıl olsa beleş 20 dkya bide P4 oh mis gibi oldu valla ben bu svyi çok sevdim hahaha"
Bu repliği yazarken çok güldüm açıkcası ama normal bence türkiyede sunucuların neredeyse hepsi böyle ama bu cümleleri sırf burada yazmamın sebebi
2 yıllık emeğin lapisli bir sunucu olma uğrunadır çok üzüldüm gerçekten![]()
Aynen serverin tanıtım videosunu çekip youtube ye koyan arkdaşlara Hediye veriyoruz!keşke bende bi p4 kasabilsem25 stack diamond var 1 tane bile p4 set yok[DOUBLEPOST=1429991300,1429990775][/DOUBLEPOST]ha hatırladım video çektiğimden kazanmıştım
![]()
tamam kardo sen 2 günde bu serverin aynısnı yap :/ server buildi şimdilik oldukça güzel yakında değişir sunucularıda kaliteliisterse 10 yıl uğraşsın çok kötü olmuş ayrıca sane eleştri yapıyorum kaldır kaldırma, lapisi koymuş saçmalık 2 yıllık emek boşaymış desene. oynamayı bilmeyen sabırsız her şeyin anında gerçekleşmesini isteyen anlık yaşayan, günlük yaşayan çoluk çocuktan başka kimse yok kadro ister 100 yaşında olsun ister 10 yaşında oyuncuları önemli
bakımdadır yada şu an stop çekilmiştir açılırArkadaslar server neden kapali bilen var mi ?
YALAKALIK ANLAMAHayır Server şu an aktif!
Bende Buna GülermişimYALAKALIK ANLAMA
BetaCraft candır <3 SonOyuncu çürüdüdermişim
![]()
Bizde niye böyle bir sorun olmadı ?yok
ozaman sorun Nitradoda çünki batihost ve axitr serverleri açık ama tüm nitrado kapalı
herkezde kapalı
Bende Buna Gülermişim![]()
İnternetten kaynaklı olmalı :/Bende Buna Gülermişim[DOUBLEPOST=1430041152,1430041071][/DOUBLEPOST]
Bizde niye böyle bir sorun olmadı ?
olabilirServeriniz ama cidden süper
Ne keşfetmek isterdiiim
Gerçekci Minecraft[DOUBLEPOST=1430041316,1430041162][/DOUBLEPOST]
İnternetten kaynaklı olmalı :/