PLAY****ACRAFT.ORG > Her güzel şeyin sonu...

Sizce server Nasıl?

• İnanılmaz

• Harika

• Güzel

• İdare eder

• Kötü

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.

MuratCan135

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
keşke bende bi p4 kasabilsem :D 25 stack diamond var 1 tane bile p4 set yok[DOUBLEPOST=1429991300,1429990775][/DOUBLEPOST]ha hatırladım video çektiğimden kazanmıştım :D

caandalek

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
isterse 10 yıl uğraşsın çok kötü olmuş ayrıca sane eleştri yapıyorum kaldır kaldırma, lapisi koymuş saçmalık 2 yıllık emek boşaymış desene. oynamayı bilmeyen sabırsız her şeyin anında gerçekleşmesini isteyen anlık yaşayan, günlük yaşayan çoluk çocuktan başka kimse yok kadro ister 100 yaşında olsun ister 10 yaşında oyuncuları önemli
Benim oyuncularım 2 yıldan beri benleler ve lapis olmayan sunucuların hali ayaklar altında![DOUBLEPOST=1430001376,1430001288][/DOUBLEPOST]
Sana %100 Katılıyorum.
Adam günlük 12 saat boyunca robot gibi lapis kazıyor.
Exp kasıyor para kasıyor.
Bunun neresi emek!

Adam bunu yaparken tuvalete gitmeye yemek yemeye gözünü kırpmaya eminimki üşeniyordur
"oooo lapis var hemen kazayım nasıl olsa beleş 20 dkya bide P4 oh mis gibi oldu valla ben bu svyi çok sevdim hahaha"
Bu repliği yazarken çok güldüm açıkcası ama normal bence türkiyede sunucuların neredeyse hepsi böyle ama bu cümleleri sırf burada yazmamın sebebi
2 yıllık emeğin lapisli bir sunucu olma uğrunadır çok üzüldüm gerçekten :(
Üstte dediğim gibi yalan olmasın benim için oyuncular önemli onlar nasıl mutluysa o şekilde serveri ilerletmem gerekir.[DOUBLEPOST=1430001415][/DOUBLEPOST]
keşke bende bi p4 kasabilsem :D 25 stack diamond var 1 tane bile p4 set yok[DOUBLEPOST=1429991300,1429990775][/DOUBLEPOST]ha hatırladım video çektiğimden kazanmıştım :D
Aynen serverin tanıtım videosunu çekip youtube ye koyan arkdaşlara Hediye veriyoruz!

fuadik88

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Noldu server'a acin oynayak da, bi surekli acik server gormedim illa sorun cikiyor :/

BlueLight

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
isterse 10 yıl uğraşsın çok kötü olmuş ayrıca sane eleştri yapıyorum kaldır kaldırma, lapisi koymuş saçmalık 2 yıllık emek boşaymış desene. oynamayı bilmeyen sabırsız her şeyin anında gerçekleşmesini isteyen anlık yaşayan, günlük yaşayan çoluk çocuktan başka kimse yok kadro ister 100 yaşında olsun ister 10 yaşında oyuncuları önemli
tamam kardo sen 2 günde bu serverin aynısnı yap :/ server buildi şimdilik oldukça güzel yakında değişir sunucularıda kaliteli
:/

fuadik88

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
BlueLight kardesim suan musaitsen factions sunucular bolumunden (yani bu bolumden) ilk 5 serveri minecraftta server listesine ekle bi ben ekledim hic biri acik deil, bi bakalim sorun ben de mi yoksa genel mi ? Denersen tesekkur ederim.

BlueLight

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
yok
ozaman sorun Nitradoda çünki batihost ve axitr serverleri açık ama tüm nitrado kapalı
herkezde kapalı

fuadik88

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
tesekkur ederim kardes ilgilendigin icin[DOUBLEPOST=1430034947,1430034912][/DOUBLEPOST]bi survivalgames ariorum bulabilsem

MuratCan135

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
p4 set dizmeye başladım alacak pm atsın Enderman_guy adım[DOUBLEPOST=1430050733,1430050652][/DOUBLEPOST]Ne keşfetmek isterdiiiiiiiiiiim
P98 set :DD