PaegonEra Online | MMORPG Çalışmalar

blackone1991

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Merhaba arkadaşlar, her zaman ki yine gibi ben demeyeceğim çünkü karşınıza bomba gibi bir ekip ile geldik.Türkiye'de MMORPG ve RPG'ye bildiğiniz kadar çok değer verilmiyor.Herkesin tek istediği şey "Lapis", "Faction" başka bir şey istemiyorlar.Bizde bunu düşünerek ve MMORPG tutkunu olduğumuz için size Türkiye'nin en kapsamlı MMORPG projesine başlamış bulunmaktayız.Ekibimiz Schaffer79, AzlaazTR, Agane, HyRisTerial, mciltrot34 ve Getqusa, Hypniez TR son olarak da benden oluşmaktadır.

Canlı yayın gibi bir fikir geldi aklımıza ve dynmap eklentisi sayesinde size bu ayrıcalığı sunuyoruz.
Harita tasarlarken bizi izlemek istiyor isen;
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Paegonto Network kadrosundan Bir MMORPG projesi; PaegonEra Online

NOT:
Şu an ekibimiz yavaşça büyümektedir.5 Kişilik Developer ekibi ve 18 Mimarımız ile karşınıza çıkacağız.

@Schaffer79 @Hypniez @AzlaazTR @Atiılla @RedRain96 @GetqusA @mciltrot34

Bir arkadaş oylama yapmış katılabilirsiniz.

Son düzenleme:

mciltrot34

International Rias Fanclup President
En iyi cevaplar
1
Yaza damga vuracak bir server olarak bekliyoruz. Hayırlısıyla istediğimiz gibi olur, tabi sizlerinde desteği lazım. Bizi takip etmeyi unutmayın !

Javatist395

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
İsimler daha öncedende MMORPG sunucu açma çabalarında bulunan kişilere ait.
Yani az çok tecrübeli kişiler tarafından yapılıyor(arada benim öğrencim de var).
İki güne sıkılmaz,azimle çalışırsanız iyi bir şeyler çıkaracağınza inanıyorum.
Umarım ben yokken yerimi doldurur hatta taşırırsınız.
Sağ olasın, şüphen olmasın elimizden geleni yapacağız.[DOUBLEPOST=1430075249,1430074612][/DOUBLEPOST]Bakalım, projeye bugün başladık. Bu hızla devam edersek maksimum 1 aya sunucu hazır.

umut_

┌────────────┐ [ 1881 - 193∞ ] └────────────┘
En iyi cevaplar
0
Daha Önce Giriştiğiniz Sunucular Gibi Bunuda İptal Etmeyin :)

Javatist395

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Kolay gelsin diyeceğim şeydir.Sağlam yapılırsa tutar zaten kadro iyi...
(Twicth'den canlı yayın olaydı ayrıca...)
Özel bir kanal açıp orada da yapım videoları koymayı düşünüyoruz, belki hızlandırılmış videolar belki konuştuğumuz sohbet ettiğimiz videolar. Zaman gösterecek, projeye şu anda tam başladık diyemem, çoğu dostumuzun bu hafta Teog isimli sınavı var ve mimarlarımız bu sebepten ötürü pek giriş yapamıyor. Fakat sağ olun, yapabiliriz.