Kendi Minecraft client'imi yapıyorum

Devam edeyim mi

• Evet

Kullanılan: 48 88.9%
  • Hayır

Kullanılan: 6 11.1%

• Kullanılan toplam oy
    54

Minecraftplayerr

Java, Skript, Php, Html, Css, Javascript, Anime
En iyi cevaplar
7
Client'i modifiye ederek forgesiz modlar yapılabilir...
Bkz: TMI, ShadersMod[DOUBLEPOST=1430142005,1430141748][/DOUBLEPOST]Bu arada enchant dillerini çevirmeye çalışıyorum, böyle bir şey isteyen var mı? Yoksa bunu eklemesem mi?
Ekle ekle güzel olur ._. (Şeytan ayrıntıda gizli.)

CrafterMan24

Arduino is my life :C
En iyi cevaplar
0
Beyler oyun içi menünün yapımına başladım. Hiç esc'ye girip ayarlarla uğraşmadan direk sesi kısıp, bazı ayarları değiştirebileceksiniz

Vienicome

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Motor java ile yazıldığı için asla istenilen performansa erişemezsin pek önermem :(
Onun dışında bir yorum yok*

cbg2002

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sana bir çizim yapıp göstersem clientte öyle bir şey yapabilirmisin ? :D

cbg2002

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hmm pek anlamadım yani oyunu kendi istediğimiz tarzda değiştiriyoruz öyle bir şeymi ? Eğer öyleyse bunun moddan farkı ne ?
versions klasörüne atıyorsun oyuna başlarkende onu seçiyorsun ayrıca forge gerekmiyor ve oyunda olamayan bir item ekleyemiyorsun diye biliyorum.

EminGny

İşsiz
En iyi cevaplar
1
Beyler tahmin edin ne geldi? Tabii ki güncelleme.
Oyun içi menüde git gide yol katediyorum.

Gelsin bakalım görüntüler:

Birinde görüntüleri kaydetmek için kullandığım paint gözükmüş kusura bakmayın bu arada :/

Görüntüler bu kadar...

@Iskefiyeli18
@TheProfessional
@Javatist395
@KadirBerk
@KomutUstası
@Polkakorowakurwa
Hepsi çok güzel. Bunlar 1.8 de çalışırmı veya çalışan verisyonunu yapacanmı? İkincisi ise bence parlaklığı değiştirecek bir tuşda eklemelisin bence

Javatist395

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Beyler tahmin edin ne geldi? Tabii ki güncelleme.
Oyun içi menüde git gide yol katediyorum.

Gelsin bakalım görüntüler:

Birinde görüntüleri kaydetmek için kullandığım paint gözükmüş kusura bakmayın bu arada :/

Görüntüler bu kadar...

@Iskefiyeli18
@TheProfessional
@Javatist395
@KadirBerk
@KomutUstası
@Polkakorowakurwa
Client yazmak biraz boş iş eğer yeterli Java bilgisine sahip değilsen. Başkalarından farklı şeyler yaparken video izlemek pek yeterli olmuyor.

CrafterMan24

Arduino is my life :C
En iyi cevaplar
0
Hepsi çok güzel. Bunlar 1.8 de çalışırmı veya çalışan verisyonunu yapacanmı? İkincisi ise bence parlaklığı değiştirecek bir tuşda eklemelisin bence
Tamam bilgin için sağol.
1.8 için de ayrı bir versiyon hazırlarım daha sonra ama şu anlık odağım 1.7.10
Ayrıca bu bir mod değil, direk bir minecraft jar dosyası olacak.
Versions'a atacaksın.
Ne demek istediğimi anladın değil mi?[DOUBLEPOST=1430149746,1430149648][/DOUBLEPOST]
Client yazmak biraz boş iş eğer yeterli Java bilgisine sahip değilsen. Başkalarından farklı şeyler yaparken video izlemek pek yeterli olmuyor.
Video derken? Evet, MCP'nin kurulumu, vs. için video izledim ama bu bir suç değil bence. İnsanlar yeni deneyimleri videolar gibi kaynaklardan öğrendikleriyle kazanıyor.
Video izlemek elbette tek başına yeterli değil ama neyi kastettiğini anlamadım sanırım.
Ayrıca client'i hobi olarak yazıyorum yani aşırı ciddi bir şey değil, Basit özelliklerden ve grafik optimizasyonundan ibaret olacak.
Onun haricinde evet haklısın biraz boş iş ama napayım, aklıma esti yapayım dedim :/[DOUBLEPOST=1430150471][/DOUBLEPOST]Bu arada hep merak ettim, bazı mesajlarında "Bu mesaj @Schaffer79 tarafından gönderildi" yazısı var bazılarında ise yok.
Hesabın 2 sahibi mi var yoksa arada yazmıyor musun...

Son düzenleme:

Javatist395

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Tamam bilgin için sağol.
1.8 için de ayrı bir versiyon hazırlarım daha sonra ama şu anlık odağım 1.7.10
Ayrıca bu bir mod değil, direk bir minecraft jar dosyası olacak.
Versions'a atacaksın.
Ne demek istediğimi anladın değil mi?[DOUBLEPOST=1430149746,1430149648][/DOUBLEPOST]
Video derken? Evet, MCP'nin kurulumu, vs. için video izledim ama bu bir suç değil bence. İnsanlar yeni deneyimleri videolar gibi kaynaklardan öğrendikleriyle kazanıyor.
Video izlemek elbette tek başına yeterli değil ama neyi kastettiğini anlamadım sanırım.
Ayrıca client'i hobi olarak yazıyorum yani aşırı ciddi bir şey değil, Basit özelliklerden ve grafik optimizasyonundan ibaret olacak.
Onun haricinde evet haklısın biraz boş iş ama napayım, aklıma esti yapayım dedim :/[DOUBLEPOST=1430150471][/DOUBLEPOST]Bu arada hep merak ettim, bazı mesajlarında "Bu mesaj @Schaffer79 tarafından gönderildi" yazısı var bazılarında ise yok.
Hesabın 2 sahibi mi var yoksa arada yazmıyor musun...
Ben Schaffer79 değilim, Yağız ben hesabın asıl sahibi.