Yaşadığınız En Utanç Verici An

Waffleinstein

şüşko insan
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Herkesten önce ben başlayayım:
Bizim Tolga diye bir arkadaş var buna acayip sinirliyim ben de o gün. Dolmuşa bindim baktım biri var arkadan bakınca Saçı boyu posu falan aynı Tolga geldim Adamın ensesine bir geçirdim "N'aber lan **** " dedim. Arkasını dönünce meğer Tolga olmadığını Anladım. Iyi ki adam bir şey yapmadı ancak o günden beri yüzünü görmeden bir hareket Yapmıyorum [emoji3][emoji3][emoji3]
Sizinkiler beyler?

Sent from my iPhone using Tapatalk

EnchantedAA

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Bir keresinde 23 Nisan etkinlikleri vardı,ben apaçi olmuştum =D Bir saç bulmamız gerekiyordu o yüzden aradık ama bulamadık bende renkli bonus kafa taktım =C
Herkes gülüyordu =C
Yani Palyaço saçı =C

ZaedeusIsHere

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Anlatıyım ama umarım ban yemem.1. Sınıftaydık ben arkasında silgi olan kalemi ilgi çekmek için burnuma sokmuştum sonra kalemi çektiğimde silgi orda kalmıstı (hatırladıkça gülesim geliyor:o) okula babam geldi tüm sınıf etrafıma toplandı ben ağlıyom sonra okula doktor cağırdılar ben bi fırt yaptım 1 kilo sümük ve silgi yere düştü utanctan 3 gun okula gelmemistim :(:emin:

cbg2002

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Anlatıyım ama umarım ban yemem.1. Sınıftaydık ben arkasında silgi olan kalemi ilgi çekmek için burnuma sokmuştum sonra kalemi çektiğimde silgi orda kalmıstı (hatırladıkça gülesim geliyor:o) okula babam geldi tüm sınıf etrafıma toplandı ben ağlıyom sonra okula doktor cağırdılar ben bi fırt yaptım 1 kilo sümük ve silgi yere düştü utanctan 3 gun okula gelmemistim :(:emin:
Gülmekten gözlerimden yaş geldi :D:f:edaf:WA:REFv Hayatımda bu kadar gülmedim :D

MuratCan135

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
bir keresinde bi tane çocuk karışıyordu bana duvara dayamıştım tam yumruk atacbilememi eğildi elimi duvara çarptım elim kanadı morardı şişti herkes güldü :D tabi ben değil :S

Vienicome

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Birine saldırdım sonrada arkamdan leşçiler saldırdı diye oyunun 2 büyük ittifakının arasını bozup savaşa sokmuştum :(
Bütün savaşın suçlusu ben gösteriliyordum :(
Çok acı çok :(

lSincapl

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
O da bir şey mi? Ben küçükken biraz tombul bir şeydim bu yüzden 23 Nisan'da stadyumdaki gösterilere obur şirin olarak katıldım. Etrafta mavi, yanakları çiçekli ve beyaz bir tayt ile gezmekten daha utanç verici bir şey bulamıyorum. Niye o kadar çok kişi gelmişti o stadyuma ya :(

Son düzenleme:

Won5

Patates Avcısı
En iyi cevaplar
0
Sağol.
(O kızın üstünden çok kız geçtiği için pek fazla takmadı beni...)

ExtendedFox

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Aklıma daha iyisi gelmedi*
3 sınıftaydık yemekhaneden çıkıyorduk arkadaşlarım koştuğunda yetişememiştim (pek hızlı koşamıyorum) ben de arkalarından koşmuştum önüme bi hoca çıkmıştı ona çarpıp tepsisini düşürmüştüm işittiğim azarı başka hiçbir yerde görmedim :(

Hala gördükçe kızıyor

iZeckGH

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
8. Sınıfta 4 Kizla Birden Cikiyodum.Arkadaş Benim Facebook'umu Patlatmiş.Bunlara Ayni Yerde,Ayni Saatte Buluşalim Diye Mesaj Atmiş.Sonra 3 Kizin Mesajini Silmiş Bana Dedi Senin Face'ni Patlattim Al.Sevgilinede Bulusma Mesajı Attım Dedi.Erkenden Gittim.Birden Hepsi Geldi :( . Tokat Attılar Yuzum KıpKırmızı İste . :(

S

sergun26

Ziyaretçi
Aklıma daha iyisi gelmedi*
3 sınıftaydık yemekhaneden çıkıyorduk arkadaşlarım koştuğunda yetişememiştim (pek hızlı koşamıyorum) ben de arkalarından koşmuştum önüme bi hoca çıkmıştı ona çarpıp tepsisini düşürmüştüm işittiğim azarı başka hiçbir yerde görmedim :(

Hala gördükçe kızıyor
Yemekhane!? özel okul?