Kendi Minecraft client'imi yapıyorum

Devam edeyim mi

• Evet

Kullanılan: 48 88.9%
  • Hayır

Kullanılan: 6 11.1%

• Kullanılan toplam oy
    54

LegendWH

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
._.
Beyler bu arada kuramayanlar için:
1- Rar'ı indirin ve çıkartın.
2- Çıkartılmış klasörü %appdata%\.minecraft\versions\ klasörüne atın.
3- Oyunu çalıştırın ve sürümlerden Opticraft'ı seçin.[DOUBLEPOST=1430234734,1430234703][/DOUBLEPOST]
Kendi bilgisayarımda 25 fps'ten 30-35 fps'e çıkmıştı.

Salturbone

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
Beyler bu arada kuramayanlar için:
1- Rar'ı indirin ve çıkartın.
2- Çıkartılmış klasörü %appdata%\.minecraft\versions\ klasörüne atın.
3- Oyunu çalıştırın ve sürümlerden Opticraft'ı seçin.[DOUBLEPOST=1430234734,1430234703][/DOUBLEPOST]
Kendi bilgisayarımda 25 fps'ten 30-35 fps'e çıkmıştı.
O optimizasyon olmamış o zaman :( Biraz daha zorla en az 60 fps tutturman lazım :(

CrafterMan24

Arduino is my life :C
En iyi cevaplar
0
Bu arada güzelim oylamaya hayır diye troll atanlara üzülüyorum :/[DOUBLEPOST=1430234850,1430234777][/DOUBLEPOST]
O optimizasyon olmamış o zaman :( Biraz daha zorla en az 60 fps tutturman lazım :(
Maalesef ki evet, mesajlarımda hep optimizasyonda sorun yaşadığım yazıyor...
Sonraki sürümlerde git gide artacak İnşallah :/

Ama bazen 40 Fps'e kadar sıçrıyor, Opti-Mod'u açtın mı uçuyor zaten 60-65 fps'lere geliyor...

Son olarak Opti-Mod sadece grafik ayarlarında küçük değişiklikler yaparak hızı arttırıyor, doğal hızı ise render'i sağlayan class'lardaki kod değişiminden ve hesap yapmayı sağlayan class'ların hesap yapma yeteneğinin hızlandırılmasındaki kod değişiminden kaynaklanıyor yine.

LegendWH

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bu arada güzelim oylamaya hayır diye troll atanlara üzülüyorum :/[DOUBLEPOST=1430234850,1430234777][/DOUBLEPOST]

Ama bazen 40 Fps'e kadar sıçrıyor, Opti-Mod'u açtın mı uçuyor zaten 60-65 fps'lere geliyor...
2 tane olmuş :( fpsyi zorlaaa :D

Salturbone

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0

Bu oyunu C türevi dillerde yapsalardı muhtemelen şimdiye en düşük sistem bile 60 fps alırdı bu oyunda :( Lütfen :( En azından ayarları en yükseğe alıp 100fps tutturana kadar devam :(

CrafterMan24

Arduino is my life :C
En iyi cevaplar
0
Bu oyunu C türevi dillerde yapsalardı muhtemelen şimdiye en düşük sistem bile 60 fps alırdı bu oyunda :( Lütfen :( En azından ayarları en yükseğe alıp 100fps tutturana kadar devam :(
Katılıyorum, java'nın problemleri mc'ye vuruyor.
Yanlız javanın tek iyi yanı, eklentilerin kolayca hazırlanabilmesi, bu da Minecraft'ın gelişimine yardım ediyor.

Salturbone

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
Tabii sonra bunları her sürüm için de uygula pls :( Link kısaltma servisi falan kullansan paraya para demezsin :(

Salturbone

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
Katılıyorum, java'nın problemleri mc'ye vuruyor.
Yanlız javanın tek iyi yanı, eklentilerin kolayca hazırlanabilmesi, bu da Minecraft'ın gelişimine yardım ediyor.
Java multi-platform kullanımda küçük programlar yazılması için yapılmış :( Eh haliyle böyle oluyor :(
Link kısaltma servisleri forumda bildiğim kadarıyla yasak.
Her servis değil. Ayrıyeten içerik kişiye ait değilse yasak. Ancak içerik kişininse paylaşılabilir.

Salturbone

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0