Kendi Minecraft client'imi yapıyorum

Devam edeyim mi

• Evet

Kullanılan: 48 88.9%
  • Hayır

Kullanılan: 6 11.1%

• Kullanılan toplam oy
    54

LegendWH

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
c++ istiyorsan bana sorma, ben java ve c# biliyorum, c++ da syntax bakımından hemen hemen aynı bir dil ama farkları var...
Zaten c# falan hep c türevi :/
Sadece oyun yazmak istiyom 2 sini öğrensemde olur sadece pmden öğret yter .s.s. skypeye de gelebilirsin tabi sana bağlı zevk için yapırmuşsun sonuçta bu işi .s.s.

Salturbone

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
c++ istiyorsan bana sorma, ben java ve c# biliyorum, c++ da syntax bakımından hemen hemen aynı bir dil ama farkları var...
Zaten c# falan hep c türevi :/
Ben C# ve java c++ türevi diye biliyorum :( Tabii c++ da C türevi :( Kahretsin hepsi makine dilinden geliyor :(
Sadece oyun yazmak istiyom 2 sini öğrensemde olur sadece pmden öğret yter .s.s. skypeye de gelebilirsin tabi sana bağlı zevk için yapırmuşsun sonuçta bu işi .s.s.
C++ ,Win32 ve DirectX/OpenGL öğrenmen gerek bunları yapabilmen için :( (NaiNai didi*)

Minecraftplayerr

Java, Skript, Php, Html, Css, Javascript, Anime
En iyi cevaplar
7
Opticraft ile girdim şey ayarını kitledim
30 Fps
1.8.1 ile girdim hiçbir mod yok hiçbir ekran oynatması ve ayar düzenlemeden
30 Fps

O değilde ben 100 fpsden aşağı almazdım ya bu ne :(

Salturbone

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
:( Bu sorun tek sende oluştu sanırım... Herkeste FPS artışı sende azalışı var :( Araştıracağım
Küçük bir grafik optimizasyonu da yap, Mesela görmediği noktalardaki dokular 16x16'dan 8x8'e düşürülsün. Uzaktaki (100 blok kadar) da 16x16 dan 8x8'e geçsin :( Bu sayede grafikler yüzünden oluşan küçük fps düşüşleri önlenmiş olur :( Gerçi hangi grafikler fps azaltabilir ki bir oyunda :( Yine de denemeye değer bence :(

CrafterMan24

Arduino is my life :C
En iyi cevaplar
0
Küçük bir grafik optimizasyonu da yap, Mesela görmediği noktalardaki dokular 16x16'dan 8x8'e düşürülsün. Uzaktaki (100 blok kadar) da 16x16 dan 8x8'e geçsin :( Bu sayede grafikler yüzünden oluşan küçük fps düşüşleri önlenmiş olur :( Gerçi hangi grafikler fps azaltabilir ki bir oyunda :( Yine de denemeye değer bence :(
Ben de şunu düşünüyorum, sadece gördüğü kısım renderlensin, tüm dünyanın renderlenmesi yerine görüş kısmı renderlenirse FPS artışı sağlayabilirim

Salturbone

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
Ben de şunu düşünüyorum, sadece gördüğü kısım renderlensin, tüm dünyanın renderlenmesi yerine görüş kısmı renderlenirse FPS artışı sağlayabilirim
1.8'de bu var zaten :( Görüntüde kırılmalar oluyor :( fps sabit kalabilir ancak görünüş açısından çok fazla beyazlık demek olur bu :( Bakmadığı alanları daha yavaş renderlamasını sağlarsan daha mantıklı olur bence :(

Bir de multi Threading yap fps artar :(

Salturbone

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
Mediafire'a upla veyahut link kısaltma servisi kullan yoksa göremezsin :( Tabii dropbox sayıyıor mu bilmiyorum :(

Epistomoloji

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Kardeşim birde .zip olarak link koyar mısın? Rar çalışmıyor bende neden bilmiyorum :(