zombiespaceman1

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Olmamış . Zamanım azdı demişsin de bu editi herkes 5 dakikada halledebilir . Emek yok yani . Boş zamanında daha iyi bir şey yap .

I

Iskefiyeli18

Ziyaretçi
haklısın düşünce özgürlüğü var bende şöyle düşünüyorum mesajlar eleştirilebilir şahsi görüşleri belirtsede belirtmesede klavyeyi tutmuyorum zaten ki bırakayım al bide espri yaptım :) ergen olup benden mantıklı şeyler söylemeninde sadece senin fikrin olduğunu düşünüyorum ibret almam gereken kişi sen değilsin konu seni ilgilendirsede ilgilendirmesede insanları küçümsemek zorunda değilsin ve sen kimseye neden az zamanın vardıda yaptın diyerek hesap soramazsın !!!!!
Hayır dostum yanlış anlamışsın. Benim demek istediğim, skini paylaştıktan sonra kötü dendiğinde zamanı bahane etmesi. Kısa zamanda yapmış olması bizi ilgilendirmez. Haticeye değil neticeye bakılır.
Kimseyi küçümsemek gibi bir niyetim yok.

ExtendedFox

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Elleri ve saçları güzel olmuş, gözlerinin tonunu beğenmedim açıkçası, o rütbe mi ne şeyleri pek olmamış, kemeri hiç eklememeliydin bence. Geliştirmelisin.

O değil de ilk başta bloodborne diye okumuştum :(

lazkopat3718

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hayır dostum yanlış anlamışsın. Benim demek istediğim, skini paylaştıktan sonra kötü dendiğinde zamanı bahane etmesi. Kısa zamanda yapmış olması bizi ilgilendirmez. Haticeye değil neticeye bakılır.
Kimseyi küçümsemek gibi bir niyetim yok.
niyetin olmasada küçümsüyorsun ve farkında değilsin ayrıca dostum demessen sevinirim dostun felan değilim belki bahane etmiyor hemen ön yargılı davranma amacın iyi olsa bakıp geçersin yazmasın illa ayzacaksın böyle olmuş şöyle olmuş kötü niyetle söylediğin çok belli

I

Iskefiyeli18

Ziyaretçi
niyetin olmasada küçümsüyorsun ve farkında değilsin ayrıca dostum demessen sevinirim dostun felan değilim belki bahane etmiyor hemen ön yargılı davranma amacın iyi olsa bakıp geçersin yazmasın illa ayzacaksın böyle olmuş şöyle olmuş kötü niyetle söylediğin çok belli
Senin gibi dostum denmesinden bile rahatsız olan birine durumu anlatmaya çalışmam çok saçma. Eleştirilmesini bile kaldıramayan biri olduğun fazlasıyla belli. Sana benim sözlerimi yargılamak düşmez. Git başka bir yerde sataş millete. Senin gibi başkalarının görüşlerine saygı duymayan birine laf anlatmak istemiyorum.