Bilmiyorum ama söylememede gerek yok eskidende başka ekran kartı değşştirmiştik oda gtx 970 felandı sadece ekran kartı sorundu oyüzden bu sistemle değiştirmiştik Anılarıma Dönerek Hatırladım.Arkadaşım PSU Kaç Watt Senin?
Evet :C
Bilmiyorum ama söylememede gerek yok eskidende başka ekran kartı değşştirmiştik oda gtx 970 felandı sadece ekran kartı sorundu oyüzden bu sistemle değiştirmiştik Anılarıma Dönerek Hatırladım.Yeter Bence.[DOUBLEPOST=1430514518,1430430326][/DOUBLEPOST]
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Bu Ekran Kartı İyimidir ?
Amd f/p olarak cok basarili. Ancak r9 280 sonrasi israf.Titan X in yanında Para Kaybı. Ben kesinlikle amd önermem.
Bu tarz konularda daha çok bilgi sahibi olmak istiyorsan donanımhaber, shiftdelete gibi forumlarda konular aç. Oralar teknoloji odaklı siteler oldukları için hem daha iyi yardımcı olurlar hem de daha hızlı bilgi edinirsin. Ve bana kalırsa ana kartının kaldırabileceği, işlemcinin taşıyabileceği, kasanın da soğutabileceği bir sistem topla öyle direk en pahalı ekran kartını alayım deme. Her şey mükemmel bile olsa pc ısınırsa hiçbir şey anlamazsın oyunlardan falan (kendimden biliyorum ek soğutucu almak zorunda kaldım)
Bu arada iş olarak nvidia nasıl yarar sağlıyorki ?Eğer hem iş hem oyun diyorsan nvidia
Ama sadece oyun ve ucuz olsun diyorsan amd öneririm..
Daha performanslıLinki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
arkadaşlar nvidia titan almayacam babama sordum %0.00000 asla gücü yetemez kasanın zaten. oyüzden üstteki linkteki ekran kartını yazın alabilmeyi düşünoym linkte verdiğim ekran kartı ile araştırma yaptım oyunlarda fpsnin fazla olduğunu gördüm üstünü DX 11.2 Sİstemi de iyi ? Üstüne 384 Bit Bence bunu almayı düşünyorum bu arada lifetaker önerin için teşekkürler.[DOUBLEPOST=1430523433,1430523369][/DOUBLEPOST]
Bu arada iş olarak nvidia nasıl yarar sağlıyorki ?
Tamam.Daha performanslı
Nerdeeen nereye bakLinki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
arkadaşlar nvidia titan almayacam babama sordum %0.00000 asla gücü yetemez kasanın zaten. oyüzden üstteki linkteki ekran kartını yazın alabilmeyi düşünoym linkte verdiğim ekran kartı ile araştırma yaptım oyunlarda fpsnin fazla olduğunu gördüm üstünü DX 11.2 Sİstemi de iyi ? Üstüne 384 Bit Bence bunu almayı düşünyorum bu arada lifetaker önerin için teşekkürler.[DOUBLEPOST=1430523433,1430523369][/DOUBLEPOST]
Bu arada iş olarak nvidia nasıl yarar sağlıyorki ?
AynenNerdeeen nereye bak![]()
Haklısın.R9 295x2 x2 Yap Tamamdır![]()