Phanratade
Taş Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Yaw şirket değil youtube kanalına tanıtım videosu yükleyecekmiş![]()
Off bu iş yatar. B)
Yaw şirket değil youtube kanalına tanıtım videosu yükleyecekmiş![]()
Şirket işi "Ben bir şirket kurdum adı bilmene bilmemne" deyince olmuyor. Bazen bir ev kadar masraf çıkarabiliyor kurarken.Oyun yapıyoruz
GT-S5830i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Ne yapıyonuz ? (Ayrıca - her ne olursa olsun- bir şirket 4 kişilik olmaz, hele hele oyun şirketi hiç olmaz), bunun yerine daha basit şeylere yönel minecraft scrip,plugin yazımı yada işe yarıyacak küçük programlar vs. çünkü 4 kişilik amatör bi ekipten bi farcry bekleyemeyiz değilmi?Kendi yaptığım oyun şirketi var 4 kişiyiz
Ona şirket denmez işte şirket diyebilmen için elinde evrak olmalı devlet tarafından onaylanmış olmalı, bunun yerine kendinize bir isim bulup ... grubuyuz biz diyebilirsinİlk oyumuz yapımda masrafsiz çünkü kendi oyun motorumuz var ve şirkette günlük 12 saat calisiyon 6da basliyon akşam 6da cikiyon istediğin gibi mola verebiliyon ama şirket evde
Yazdığım mesajları görmüyor musun? Bi'de sevilmiyorum diye konu açmışsın. -1 sevilme puanı kazandın benden.İlk oyumuz yapımda masrafsiz çünkü kendi oyun motorumuz var ve şirkette günlük 12 saat calisiyon 6da basliyon akşam 6da cikiyon istediğin gibi mola verebiliyon ama şirket evde
Açtığın gruba katılacaktım beni hiç takmadın bile. -Görmediysen sorun değil.-Tamam bisey demicem -1 neden aldım