Şirket AkanCe

AkanCe

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Kendi yaptığım oyun şirketi var 4 kişiyiz :)

GT-S5830i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Minecraftplayerr

Java, Skript, Php, Html, Css, Javascript, Anime
En iyi cevaplar
7
Özel mesaja bakmayı mı bilmiyorsun yoksa takmıyor musun beni?

EminGny

İşsiz
En iyi cevaplar
1
Kendi yaptığım oyun şirketi var 4 kişiyiz :)

Ne yapıyonuz ? (Ayrıca - her ne olursa olsun- bir şirket 4 kişilik olmaz, hele hele oyun şirketi hiç olmaz), bunun yerine daha basit şeylere yönel minecraft scrip,plugin yazımı yada işe yarıyacak küçük programlar vs. çünkü 4 kişilik amatör bi ekipten bi farcry bekleyemeyiz değilmi?

AkanCe

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
İlk oyumuz yapımda masrafsiz çünkü kendi oyun motorumuz var ve şirkette günlük 12 saat calisiyon 6da basliyon akşam 6da cikiyon istediğin gibi mola verebiliyon ama şirket evde :)

EminGny

İşsiz
En iyi cevaplar
1
İlk oyumuz yapımda masrafsiz çünkü kendi oyun motorumuz var ve şirkette günlük 12 saat calisiyon 6da basliyon akşam 6da cikiyon istediğin gibi mola verebiliyon ama şirket evde :)

Ona şirket denmez işte şirket diyebilmen için elinde evrak olmalı devlet tarafından onaylanmış olmalı, bunun yerine kendinize bir isim bulup ... grubuyuz biz diyebilirsin

AkanCe

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Tm ilk oyumuz çıkınca size vercez betaya çıkınca

Minecraftplayerr

Java, Skript, Php, Html, Css, Javascript, Anime
En iyi cevaplar
7

Yazdığım mesajları görmüyor musun? Bi'de sevilmiyorum diye konu açmışsın. -1 sevilme puanı kazandın benden.

AkanCe

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Tamam bisey demicem -1 neden aldım :(

AkanCe

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Gördum katılmak istiyor sun biliyorum ben bakmadım özür dilerim aldım seni gocum