Kod halinde tabları hazır şekilde verirmisin birde içine 1tane rastgele kafandan geçen item koyarsan sevinirim.on rightclick with a chest:
+if display name of player's tool contains "Kutu":
++cancel event
++remove 1 chest from the player
++chance of 50%:
+++Yapılacak şeyler.
(+ = tab)
#Düzenlenmiştir.
Yaptım:Kod halinde tabları hazır şekilde verirmisin birde içine 1tane rastgele kafandan geçen item koyarsan sevinirim.
on rightclick with a chest:
if display name of player's tool contains "Kutu":
cancel event
remove 1 chest from player
chance of 50%:
give 1 stone named "Şans taşı" to player
Şans oranlarını yapabiliyormuyuz ?Yaptım:
Kod:on rightclick with a chest: if display name of player's tool contains "Kutu": cancel event remove 1 chest from player chance of 50%: give 1 stone named "Şans taşı" to player
Yapabiliyorsunki yazmış oraya ?Şans oranlarını yapabiliyormuyuz ?
Evet yapabiliyorsun. Bu kodu else ile daha fazla uzatabilirsin.Şans oranlarını yapabiliyormuyuz ?
on rightclick with a chest:
if display name of player's tool contains "Kutu":
cancel event
remove 1 chest from player
chance of 50%:
else:
chance of 50%:
give 1 stone named "Şans taşı 2" to player
Oyuncular yapabilir. Sandığın ismini "kutu" olarak değiştirirlerse yapabilirler.@Axel102 yeni gördüm
@Minecraftplayerr çok teşekkür ederim.
Ek: Bir sorum daha var bu itemi oyuncular yapamaz dimi ve ben bu itemi nerden bulcam nasıl vecem kendime![]()
OO senden geçincem demekki söylediğin iyi olduBaşka bir skript yardımı gerekirse konuna beni etiketlemeyi unutma![]()
chance of 50%:
else:
chance of 50%:
give 1 stone named "Şans taşı 2" to player
Anlayamadım?[DOUBLEPOST=1430484927][/DOUBLEPOST]OO senden geçincem demekki söylediğin iyi oldu[DOUBLEPOST=1430484760,1430484477][/DOUBLEPOST]@Minecraftplayerr kardeşim bu kutunun üstüne ve altına yazılar yazmam için hangi kod kullancagım ?
Evet öyle. Daha kısa yolu var ama böyle idare edersin.OO senden geçincem demekki söylediğin iyi oldu[DOUBLEPOST=1430484760,1430484477][/DOUBLEPOST]@Minecraftplayerr kardeşim bu kutunun üstüne ve altına yazılar yazmam için hangi kod kullancagım ?[DOUBLEPOST=1430484842][/DOUBLEPOST]
Burda şans taşı 2 tane kullanılmış diğer itemleri else ile ekleyeceğim dimi birde üstteki şans taşı ne alaka ?Kod:chance of 50%: give 1 stone named "Şans taşı" to player else: chance of 50%: give 1 stone named "Şans taşı 2" to player
Evet, öyle. Verdiğim yöntem ile bu eşya sayısını çoğaltabilirsin.Ha yani şuanda 2tane item var kutuda![]()