NeveseRC
Elmas Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Sağol kardeşim istediğim skriptlere yardım ediyorsun dimi ):Evet, öyle. Verdiğim yöntem ile bu eşya sayısını çoğaltabilirsin.
Sağol kardeşim istediğim skriptlere yardım ediyorsun dimi ):Evet, öyle. Verdiğim yöntem ile bu eşya sayısını çoğaltabilirsin.
Görürsem yardım ederim. Görmemin daha kolay bir yolu; etiketlemek.Sağol kardeşim istediğim skriptlere yardım ediyorsun dimi ):
Cansın <3[DOUBLEPOST=1430485821,1430485570][/DOUBLEPOST]@Minecraftplayerr Serverde mesela diamondu özel bir item yapacagım ve bunu oyuncuların yapmaması lazım ismini değiştirip renklimi yapmam lazım ? örste yapsam olurmuGörürsem yardım ederim. Görmemin daha kolay bir yolu; etiketlemek.
Örste renkli yapabileceğini sanmıyorum.Cansın <3[DOUBLEPOST=1430485821,1430485570][/DOUBLEPOST]@Minecraftplayerr Serverde mesela diamondu özel bir item yapacagım ve bunu oyuncuların yapmaması lazım ismini değiştirip renklimi yapmam lazım ? örste yapsam olurmuve köylü takasında kullanılcak
Doğru, ne zamandır survival oynamıyorumElmasın İsmini Oyuncuların Erişemeyeceği Gibi Renkli Yapabilirsin. Takaslarda Senin Elmasın ile Normal Elmas Takas Edilemez işini Görür.
Edit = Hızlısın @Minecraftplayerr[DOUBLEPOST=1430486231,1430486140][/DOUBLEPOST]
Ayrıca Elmas Çalışma Masasında Yapılmaz ^.^
On break diamond ore:
Cancel Event
..
Evet renkli elmas yapamazlar.Ben engellenmesini istemiyorum sadece shopkeepers'da özel diamond kullanılmasını istyorum adamlar normal diamond kullanamasın renkli olursa kullanamıyor dimi ? koda felan gerek yok