[Skript] Şans kutusu

Minecraftplayerr

Java, Skript, Php, Html, Css, Javascript, Anime
En iyi cevaplar
7
Cansın <3[DOUBLEPOST=1430485821,1430485570][/DOUBLEPOST]@Minecraftplayerr Serverde mesela diamondu özel bir item yapacagım ve bunu oyuncuların yapmaması lazım ismini değiştirip renklimi yapmam lazım ? örste yapsam olurmu :):) ve köylü takasında kullanılcak
Örste renkli yapabileceğini sanmıyorum.
Elmasın çalışma masasında yapılamaması istiyorsan şöyle bir kod var bunu öğrenip düzenleyebilirsin.
register new shapeless recipe for milk using cocoa beans, air, air, air, air, air, air, air, air

Edit:
register furnace recipe with [result] %item stack% for [source] %item stack% with data %number%
Edit 2:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Edit 3:
register new shapeless recipe for %item type% using %item type%, %item type%, %item type%, %item type%, %item type%, %item type%, %item type%, %item type%, %item type%

Minecraftplayerr

Java, Skript, Php, Html, Css, Javascript, Anime
En iyi cevaplar
7
Elmasın İsmini Oyuncuların Erişemeyeceği Gibi Renkli Yapabilirsin. Takaslarda Senin Elmasın ile Normal Elmas Takas Edilemez işini Görür.

Edit = Hızlısın @Minecraftplayerr[DOUBLEPOST=1430486231,1430486140][/DOUBLEPOST]
Ayrıca Elmas Çalışma Masasında Yapılmaz ^.^

On break diamond ore:
Cancel Event
..
Doğru, ne zamandır survival oynamıyorum :D

Edit 1: Yazdığın kod tam olarak çalışmaz.
Edit 2:
On break diamond ore:
delete drops
Edit 3: Yazdığın kod çalışır ama edit 2'deki kod ile daha güzel olur.

NeveseRC

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ben engellenmesini istemiyorum sadece shopkeepers'da özel diamond kullanılmasını istyorum adamlar normal diamond kullanamasın renkli olursa kullanamıyor dimi ? koda felan gerek yok