ZereftheBlackMage
Demir Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Belki çoğumuz hatırlıyamıyacak ama evet foruma üye olduğunuz ilk günler nasıldınız?
Sende Bana Yakın Kayıt olmuşsun Ve Amacın Benimle AynıymışSanırsam birçoğu gibi sunucu reklamı yapmak için hesap açmıştım. Sonra da patladı gitti. O zamanki sunucu piyasası da böyle değildi. Hamachi, NO-IP portlu serverlar daha yaygındı çünkü düşük bütçelilerdi. Ortamlar daha samimiydi. Duygulandım işte ne olsun ya. B)
Sende Bana Yakın Kayıt olmuşsun Ve Amacın Benimle Aynıymış
Bir Kere Kayıt Olmaya Çalışıp Olamamıştım O Gün Oyuna Kayıt Oldum Ama Giremiyorum Diye Konu Açmaktı Tüm Niyetim Sonradan Araştırdığıma Göre Premium Diye bir şey Varmış İyiki Konu Açmadım Rezil Olurum Falan Diyordum
Daha Sonra Minecrafta Yeni Başlamıştım Crack Olarak Ve İlk Hafta İçinde Turnuva73 Ağını Öğrenip Oradan Duyduğum Bilgiler İle Hamachi Sunucu Açmayı Öğrenmiştim Sonra Foruma Tekrar Gözüm Çarptı Şurada Bir Reklam Yapayım Adam Gelsin Diye Kayıt Oldum O Günlerde Böyle Hostlardan Alınmış Sunucular Yoktu Herkes NO-IP - HAMACHİ Olarak Açardıİlk Konularım Hep Öğleydi Acemiliğin Verdiği His İle Yok Çöpten Buildler Yok Basit Sorular Falan Hep Öğle Geçti İlk Günlerim Ve tabii ki O Zamanlar Şu Dert Vardı Post Kastıkça Falan Puan Gelirdi Bir Puan Vardı Ona Göre Rütbe Atlardın Sanırsam Foruma Geldiğim İlk Birkaç Haftada Gereksiz Gereksiz Postlar İle 500 Mesaj Kastmıştım
![]()
O Zamanlar Herkes Neredeyse En Basit Yaptığı Yapıyı Koyar Sunuculara Mimar Alımı Varmı Diye Dolaşırdı Bende Oyuna Fare Düşmanı Su Altı Yarışmasını Görüpte Başlamıştım Be Nedense Kendimi Mimari Açıdan Oynamak İçin Buraya Geldiğimi Sanıp Duruyordum Gün Geçtikçe Anladımki Bir Sunucuda Yetkili Olmak Resmen Oyundan Zevk Almanı Engelliyor Oyunda Oyuncu Olmaz Yönetici Olursan Bir Tat Alamıyor Sıkılıp Kalıyorsun Özellikle SkyBlock Sunucularda OP Verseler Bile Tatmin Olmuyorum Oynamadıktan Sonra Bir Yere VarılmıyorBen de eski mesajlarımı hala saklıyorum. Neredeyse tamamı sunucu mimar alımı için gönderdiğim mesajlar. Hey gidi günler...