Duman v2.0 Plugin Paketi [0'Dan Sizlerle]

OmerGDO1

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
KARDEŞİM ACİL SKYPE'DEN BANA ULAŞ :
omer.gdo1 (ATATÜRK RESMİ VAR )
SENİN GİBİ PLUGİNLER BU DEVİRDE ZOR BULUNUYOR ....

IEmreCan

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bu tecrübe puanı veya süre yerine para ekleyebilir miyiz ekleyebilirsek nasıl ekleriz sölermisin

Dangers58

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bu tecrübe puanı veya süre yerine para ekleyebilir miyiz ekleyebilirsek nasıl ekleriz sölermisin
Ekleyebilirsiniz AutoRank Eklentısı İçerisindeki Advenced Config Kısmındaki :
Kod:
        requirements:
            time:
                value: 30h
            exp:
                value: 60
            money:
                value: 2000
Oradaki Alanlardan Birini Bu Kodu Eklersenız 2000 Tl 30 Saat Ve 60 Level Olunca Rank Atlar

blade20090999

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Nasıl bir sistem yaptın bilmiyorum ama eğer görünmez bir ölümsüz npc yada steve spawnlatarak görünmez olarak 2 dakikada bir yada sizin ayarladığınız süre içinde oyuncunu yanında sürekli spawnlanan bu canavara otomatikmen killaura vurur. tabi oto vurma açıksa olur.bu şekildede tespit edilebilir.Pvp lerde.

Dangers58

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Nasıl bir sistem yaptın bilmiyorum ama eğer görünmez bir ölümsüz npc yada steve spawnlatarak görünmez olarak 2 dakikada bir yada sizin ayarladığınız süre içinde oyuncunu yanında sürekli spawnlanan bu canavara otomatikmen killaura vurur. tabi oto vurma açıksa olur.bu şekildede tespit edilebilir.Pvp lerde.
Aynen Öyle :)

KRHN

Yazılımcı Beyefendi
En iyi cevaplar
0
Dediğin şeyi kodlayıp daha önce 16£ gibi bir fiyata sattım.

blade20090999

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
:) demek buna para verenler var iyi satmışsın hakkını yemiyim kafa yormak yerine para verenlere aciyorum :) o yüzden bi hikaye vardır bilen bilir yunus emre ile alakalı bana onu hatırlattı :)
O zaman Sivrihisar'ın şimal tarafında Sarıköy denilen yerde Yunus derler, bir kimse var idi. Gayet fakir olup ekincilik ederdi. Bir vakit kıtlık oldu. Ekinden bir nesne hasıl olmadı. Yunus, erenlerin bu güzel vasıflarını işitti. Kimsenin bu kapıdan boş dönmemesi dolayısıyla, bir bahane ile gidip kifaf denecek miktarda bir şeyler istemeyi düşündü. Eli boş gitmemek için öküzüne dağdan alıç yükleyip Suluca Karahöyük'e doğru yola koyuldu.

Karacahöyük'e varınca Hacı Bektaş-ı Veli’nin huzuruna çıktı. Armağanını sunup "Ben fakir bir kimseyim, bu yıl ekinimden bir nesne alamadım. Ümidim şu ki bu yemişi kabul edip karşılığında buğday veresiniz, aşkınıza kifaf edelim" dedi. Hacı Bektaş, "öyle olsun" diyerek abdallara işaret etti, alıcı alıp paylaştılar, yediler. Yunus birkaç gün orda eğlendi. Gidecek olunca, Hacı Bektaş'a haber verdiler. O da "Sorun bakalım ne ister, buğday mı, himmet mi?" dedi. Yunus geri dönmek için acele ediyordu. Buğday istedi. Ne yaptılarsa da razı edemediler. Yunus, "Bana buğday gerek" diye ısrar etli. "Ben nefesi neyleyim" dedi. Razı olmadı. Hacı Bektaş, emretti, buğdayı verdiler. Yunus da Dergâhtan çekilip gitti.

Yunus, biraz yürüdükten sonra, işlediği hatanın büyüklüğünü anladı. Çok pişman oldu. Derhâl geri dönerek kusurunu itiraf etti. Fakat Hacı Bektaş, "O iş şimdiden sonra olmaz. Biz o kilidin anahtarını Tabduk Emre'ye verdik, varsın nasibini ondan alsın", dedi."

Alıntı :
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Dangers58

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Onu Skript Plugınınden Yapacaksın Kardeşim
Kod:
On rightclick with paper:
    if tool's display name is "&a50000$":
        execute console command "/eco give %player% 50000"
        remove 1 paper named "&a50000$" from player's inventory
Bu Para Kısmına İstediğin Miktarı Yaz Ve Sonra
Kod: