Duman v2.0 Plugin Paketi [0'Dan Sizlerle]

Sarper170

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bu duman denen paketi tanıdığım bir kişi kullanmıştı. Bir ziyaret edeyim dedim. Adama "s.a" diyeceğim ona bile "Spam Yapma!" diyor. Bu yüzden sunucuda ağzımı bıçak bile açamadı o plugin paketinin içindeki bir plugin yüzünden...

Dangers58

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
kardeş güzel paket ayarlamışsın fakat info board'ın ücretli sürümünü koymuşsun sanırım. Bu başına iş açabilir ve satın alanlara haksızlık oluyor. Biz kerizmiyiz satın alıyoruz?
Satın Alınmış Sürüm Degıl Birazcık Araştırsaydın Anlardın
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
[DOUBLEPOST=1432013930,1432013873][/DOUBLEPOST]
Bu duman denen paketi tanıdığım bir kişi kullanmıştı. Bir ziyaret edeyim dedim. Adama "s.a" diyeceğim ona bile "Spam Yapma!" diyor. Bu yüzden sunucuda ağzımı bıçak bile açamadı o plugin paketinin içindeki bir plugin yüzünden...
Ya Kusura Bakmayın Icındeku Spam Plugını Kalıtesızmıs Ben Onu Duzelteceğim Merak Etmeyin[DOUBLEPOST=1432013992][/DOUBLEPOST]
Önce Sunucunuza Stop Çekin Daha Sonra İndirdiğin Pluginleri Sunucundaki "Plugins" Klasörüne Atıp Serverinizi Tekrardan Başlatın

Darkless05

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0

Uzun süredir bukkit plugin sayfasına bakmıyorum sadece bukkit forum ve spigot forumda takılıyordum. Kusurabakma :/
zaten benim bahsettiğim pluginde spigottan silinmiş 1.7.2 sürümü ile kaldı bende

Sarper170

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ya Kusura Bakmayın Icındeku Spam Plugını Kalıtesızmıs Ben Onu Duzelteceğim Merak Etmeyin[DOUBLEPOST=1432013992][/DOUBLEPOST]
Önce Sunucunuza Stop Çekin Daha Sonra İndirdiğin Pluginleri Sunucundaki "Plugins" Klasörüne Atıp Serverinizi Tekrardan Başlatın
Tamam, ilgilendiğiniz için teşekkürler :).

Dangers58

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0

ProSpeed

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
Kardeşim Sunucunda Bütün Pluginleri Eksiksiz Yükledim fakat market çalışmadı ?[DOUBLEPOST=1435445852,1435445519][/DOUBLEPOST]Kardeşim Sunucunda Bütün Pluginleri Eksiksiz Yükledim fakat market çalışmadı ?