InfusionCoder
HTML CSS PHP Coder| MrCezmi| TeamCezmi
- En iyi cevaplar
- 0
Dangers58 Sunucumda Ücretli Pluginler Olmak İstermisin
ASUS_Z002 cihazımdan gönderildi
ASUS_Z002 cihazımdan gönderildi
Bak /zirhkutusu Yazdıgın Zaman Zırh Kutusu Alırsın Eger Bu Kutunun Moblardan Falan dA Dusmesını İstiyorsan Onu Config.yml'den De Ayarlayabilirsin .Kardeş Şu Hediye Kutusnun Mantiğini Cozemedim Ama beğendim Bir anlatirmisin hediye kutusunu paralimi falan işte
Tamamdir[DOUBLEPOST=1422911335,1422910718][/DOUBLEPOST]Zirh Kutusu Falan Varya Plugin Adi Ne Pluginlerin İçinde YokBak /zirhkutusu Yazdıgın Zaman Zırh Kutusu Alırsın Eger Bu Kutunun Moblardan Falan dA Dusmesını İstiyorsan Onu Config.yml'den De Ayarlayabilirsin .
Tamamdir
Normalda Adı Suprise Bag Ben Simple Alials İle Türkçe Yaptım .[DOUBLEPOST=1423032855][/DOUBLEPOST]GüncelTamamdir[DOUBLEPOST=1422911335,1422910718][/DOUBLEPOST]Zirh Kutusu Falan Varya Plugin Adi Ne Pluginlerin İçinde Yok
Teşekkürlerzamaninda bunlarla uraşiyodum gerçekten çok karmaşik üşenmeden yapmişsin helal olsun ne diyim![]()
Bug ?[DOUBLEPOST=1423035148,1423034472][/DOUBLEPOST]Cevap Alamadım ?Gereksiz plugin var ve bug dolu.
AuthME Bozuk Degıl Ben Suan Kendi Serverimde Kullanıyorum .Beyler indirmeden düzelteceniz hatalar var bunlardan birincisi authmeyi sifirlayin (bozuk )
2.cisi iconomyi silin sinirsiz para verilmis![]()