Açıcagımız HUB Sunucunuz Survival Lobisi Yorumlarınızı Bekliyorum.

Sarper170

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Biraz daha yaratıcılık, biraz daha az we iyi gelir buraya :).
(Ve çatıları kubbe şeklinde yaparsan daha iyi bir sonuç alırsın :).)[DOUBLEPOST=1430637899,1430637711][/DOUBLEPOST]Bu arada 2 biyomun arasına kurmanız renk fazlalığı oluşturmuş. Biraz sola kaydırında (resim açısında) düzelsin :D.

abdullah2323

BOZKURT
En iyi cevaplar
0
-//sphere 12 8
yazarak üst üste yan yana kum düşürebilirsin

-Sonra tahta balta ile çapraz olarak kumları seçip hepsini seçsin diye //expand vert yazıcaksın
Sonra //replace 12 çevireceğinBloğun kodu
yaparak bu köşeleri walls ile yapılmış spawn yerine dağ görünümlü bi şey yapabilirsin

Kaan697

Vae Victus
En iyi cevaplar
0
Ah ah 10-20 gün önce açılan konuya mesaj yazmış. Bende o konunun tarihine göre hortlattın anlamında bir şaka yaptım. Sonuna da kahkaha (gülücük) işareti koydum. Hayır yani gülücük koyuyorum bu kadar mı anlayamıyorsunuz? Sonra bana laga luga yapıyorsunuz. :D
Komik mi 10-20 gün önce açıldı hortlatma esprisi gülücük koydum gülsenize

Kaan697

Vae Victus
En iyi cevaplar
0
İşte yaş seviyen belli. Gülmek veya muhabbet etmek yerine. Laf atma (sokma), dalaşma (sataşma) ve ya boş konuşma yapıyorsun. Ben senle güzel konuşmaya çalışıyorum. Çünkü forum benim 2. ailemdir. Ve burası büyük bir aile. Ailedeki çoğu kişiyi sevmem, çoğu kişiyle kavga ederim, tartışırım fakat herkesi çok severim. Tabi nefret ettiklerim de var ama. :D Sonuçta büyük bir aile bütün sevgi herkese yetmiyor. :D Ama ben tartıştığım kişilerden nefret etmem severim onları. Seni sevdim yakışıklı. :D :D :D (dalga geçiyorum alınma yani yakışıklıyı alınabilirsin ama sana yürümüyorum yani :D ) Tabi çoğu kavga ettiklerim de var onların da çoğunu sevmiyorum ama her neyse bu konuya girmiyelim. :D
Neden :D Böyle :D Diyorsun :D Ki :D Ben :D De :D Senin :D Gibi :D Espri :D Yapmıştırm :D :D:D:D:DD