Çözemediğim Çok Önemli Bir Sorunum Var

Ozann22

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
ben sana sunu söleyeyim kardesimin pc 2 gb ram 500mb ekran kartı oyun oynanıor bnm diğer pc de (laptopta) 8gb ram 1gb ekran kartı olmasına rağmen oyun kasıyor bunun sebebine gelince laptoptan kaynaklı yani bilgilerin gececği kanallar laptopta daha küçük
minecraft ta direct yazıya bağlı bu yüzden kasıyor... mesela minecraftta hiç oyun giriş videosunu bulamassınız çünkü video yazı seklinde yapılıor
9. sınıfta mantık die bir konu var onla bağlantılı bu nese yani anlatmak istediğim o özelliklerde bir laptop deilde masaüstü alaydın oyun ucardı
yardımcıolabildiysem..... :)

teşekkürler ama, neredeyse 4 gb ekran kartı, 6 gb ram. kasmaması gerektiğini düşünüyorum

McCrafTr34

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
dediğim gibi laptoptaki bilgi kanalları küçük
ayrıca fazla ram pc nin kasmasınada neden olabilir .

McCrafTr34

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
aslında fazla ram derken söle sadece 4gblik ram takılıysa hızlı ama 2 adet 2gb lik ram takarsan diğerinden yavaş olur
söle anlatım ram sayısı arttıkca bilginin dolasıcağı yol artıyor buda bilginin yavas geldiğini gösterir
ama eğer bunu ekran kartıyla desteklersen fazla bir yavaslık hissetmessin :)
daha cok konu var ... bunca yıl bosa okumadık :D

xxataberk12

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
teşekkürler ama, neredeyse 4 gb ekran kartı, 6 gb ram. kasmaması gerektiğini düşünüyorum
ekran kartının boyutuna değil soldan 2. rakama bakmak lazım mesela benim kartımı sölim 2007 yılında çıkkan nvdia ge force 9200m gs
soldan 2. rakam 2 yani bu ekran kartı oyun için değil bide nvdia 9800gtx e bakalım soldan ikinci rakam 8 bu kart oyun için bu açıdan ekran kartı alıcan

xxataberk12

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
bide o pcyi alman gerçekten çok yanlış bikere ekran kartında hayır yok sende herkes gibi boyuta bakıyorsun :) intel sana kart bile vermemiş bildğin gpu vermiş :) sadece grafikgpusu var laptoplarda onun düşük olması ve üstüne intel benim tavsiyem o pcden kurtul ama sen bilirsin :)