Sarper170
Obsidyen Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Acaba kod yazarken 4 sayısını ne ile belli ediyorlarDemek ki japonlarda 2 uğursuz rakam varmış...
normal, akrabam eski mitolojiler hakkında bilgisi var bende biliyordum küçükken
felan...![]()
Acaba kod yazarken 4 sayısını ne ile belli ediyorlarDemek ki japonlarda 2 uğursuz rakam varmış...
normal, akrabam eski mitolojiler hakkında bilgisi var bende biliyordum küçükken
felan...![]()
Mesela kod uğursuz çıkıp bilgisayar patlıyormuşAcaba kod yazarken 4 sayısını ne ile belli ediyorlar.
Nedense bunu herkes biliyor.
Bilmek başka fark etmek başka B)Nedense bunu herkes biliyor.![]()
Anlamadım ama sonuna kadar haklıTelekinezi bir saçmalıktır
Kazıklı Voyvada adını ele geçirdiği yeniçerileri kazığa oturtmasından almıştır
@egecanıbek
@Greyder
@efe2002ozyay
Çok iyi açıklamışsın kardeşim.Eğer Türkiyeye nükleer santral kurulursa seçimler sırasında gelecek elektrik kesintilerinden dolayı önümüzdeki nesil çüksüz doğabilir
Onun yerine karadenize rüzgar,akdeniz kıyılarına güneş santralleri kurar,elimizdeki nükleer santralleri çıkartırsak doğal enerji kullanır doğaya saygılı davranmış oluruz(hani müslümansınız ya,zarar vermekten başka iş yok)
(Bu arada konu sahibi arkadaş beyninden şüphe etmiştim verdiğin bilgi bunu kanıtladı bugünlük saçmalama sınırına geldin konu kilit,kimseyide etiketlemiyorum)
Faşist Life Darirarae is the Hitlerizm Nazi double cin B) tamamen şaka amaçlıdır hiçbir kominizm durumu yoktur.Hitler eğer komutanlarını dinleseydi savaşı kazanabilirdi*
Hms
@Sezdoloste
@Polkakorowakurwa
@AklınaGelmedi
Wow... Emin ol, bu mesajdan sonra evdeki mikrodalga fırnını alıp modeme çevirmeye çalışacağım...Mikrodalgalar, çoğu WiFi modem ile aynı frekansı kullanmaktadır.
@tyln
@crafter_alperen
@mert1998
(Etiketleyecek kişiler rastgele bulunmuştur ve hiçbir yakınlığım yoktur.)