İddiayı Kaybettim...

Gökçemis

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
"Senin Tüm Videolarının İzleme Sayısı + Senin Yaşın + Arkadaş Sayın + Babanın Yaşı + Annein Yaşı + Öldürdüğün ve zarar verdiğin canlıların"

diyen @KRHN a yenilmiş durumdayım.İddia'yı kazanan böyle bi konu açıcaktı.Açmış oldum ve ödeştik :p

KRHN

Yazılımcı Beyefendi
En iyi cevaplar
0
Türkçe'n güzelmiş Gökçe hanım, o dediğin şeye karşılık benim bir videomun izleme sayısını karşılaştırdık ve ben yedim. Hiç sormayın videoyu :FDASDFAS

Gökçemis

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Çok ufak şeyler istiyorsun,kuzenimle benim girdiğim iddaiları kaldırabilicek bir yaşam formu değilsin,üzücü :p
hep kaybediyorum o ayrı konu (-_-*)

KRHN

Yazılımcı Beyefendi
En iyi cevaplar
0
Ha bu arada, farkı soranlar olursa Gökçe hanımı 170 bin izleyici sayısıyla geçtim.

KRHN

Yazılımcı Beyefendi
En iyi cevaplar
0
Ne iddiasiydi bu ?
Gökçenin;
Videolarının İzleme Sayısı + Yaşı + Arkadaş Sayısı + Babasının Yaşı + Annesinin Yaşı + Öldürdüğü ve zarar verdiğin canlıları sayısı
mı yoksa benim;
Sadece Bir Videomun İzlenme sayısı mı çok diye bir iddaya girdik ve 170 bin hatta daha çok ama çaktırmayın izlenme ile ben kazandım :D

Gökçemis

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
ben yanlış anladığım için kaybettim.
Benim anladığım benim videomun senin videonun izlenme sayısını geçiceğiydi pls -_-

Kullanıcı0000

Donuts :3
En iyi cevaplar
0
Biz sadece iddiadan çok türkçeyi nasıl katlettiğinizi görüyoruzda şu an, bi baştan anlamaya çalışayım...

Gökçe ile bir iddiaya girdiniz

Gökçenin toplam Videolarının İzleme Sayısı + Yaşı + Arkadaş Sayısı + Babasının Yaşı + Annesinin Yaşı + Öldürdüğü ve zarar verdiğin canlıları sayısı ile senin 1 videonun izlenme sayısınımı karşılaştırdınız ve sen yendin. Ozaman atta videoyu izliyeyim :3

KRHN

Yazılımcı Beyefendi
En iyi cevaplar
0
Biz sadece iddiadan çok türkçeyi nasıl katlettiğinizi görüyoruzda şu an, bi baştan anlamaya çalışayım...

Gökçe ile bir iddiaya girdiniz

Gökçenin toplam Videolarının İzleme Sayısı + Yaşı + Arkadaş Sayısı + Babasının Yaşı + Annesinin Yaşı + Öldürdüğü ve zarar verdiğin canlıları sayısı ile senin 1 videonun izlenme sayısınımı karşılaştırdınız ve sen yendin. Ozaman atta videoyu izliyeyim :3
Yok usta atmayayım :D