Büyük konuşmayı sevmiyorum Gökçe hanım.Çok ufak şeyler istiyorsun,kuzenimle benim girdiğim iddaiları kaldırabilicek bir yaşam formu değilsin,üzücü
hep kaybediyorum o ayrı konu (*)
İdda'da 1 maç ile yattı zannettimÇok ufak şeyler istiyorsun,kuzenimle benim girdiğim iddaiları kaldırabilicek bir yaşam formu değilsin,üzücü
hep kaybediyorum o ayrı konu (*)
Ne iddiasiydi bu ?Ha bu arada, farkı soranlar olursa Gökçe hanımı 170 bin izleyici sayısıyla geçtim.
Ha bu arada, farkı soranlar olursa Gökçe hanımı 170 bin izleyici sayısıyla geçtim.
Gökçenin;Ne iddiasiydi bu ?
Zaten öyleydi, hatta ben sana ekstra saçma sapan yerlerden puan ekledim. Senin hiçbir videonun izlenme sayısı benimkini geçemez zatenben yanlış anladığım için kaybettim.
Benim anladığım benim videomun senin videonun izlenme sayısını geçiceğiydi pls![]()
Barış'ın kanalını atarım mest olursunuzTürkçe'n güzelmiş Gökçe hanım, o dediğin şeye karşılık benim bir videomun izleme sayısını karşılaştırdık ve ben yedim. Hiç sormayın videoyu :FDASDFAS
Ne Umduk Ne Bulduk Enderİdda'da 1 maç ile yattı zannettim![]()
Yok usta atmayayımBiz sadece iddiadan çok türkçeyi nasıl katlettiğinizi görüyoruzda şu an, bi baştan anlamaya çalışayım...
Gökçe ile bir iddiaya girdiniz
Gökçenin toplam Videolarının İzleme Sayısı + Yaşı + Arkadaş Sayısı + Babasının Yaşı + Annesinin Yaşı + Öldürdüğü ve zarar verdiğin canlıları sayısı ile senin 1 videonun izlenme sayısınımı karşılaştırdınız ve sen yendin. Ozaman atta videoyu izliyeyim :3