MuratCan135
Kömür Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
bende senin profilindeki gife bakınca aynen yaklaştırıp bakıyomKahve makinesini daha çok seviyorum desem yalan olmaz herhalde.
bende senin profilindeki gife bakınca aynen yaklaştırıp bakıyomKahve makinesini daha çok seviyorum desem yalan olmaz herhalde.
kaffemi alırım bi dal .D[DOUBLEPOST=1431101657,1431101621][/DOUBLEPOST]adresini verirsen sana elimdeki organogold numunelerinden gönderebilirmtadı bi harika
ve insanı kendinden geçirio, internete kırmızı reishili kahve fln yazarsan daha açıklayıcı olur galiba...
seninde profil resmini görünce hunharca gülüyorumİsmim Ümit. Yaşım 15 boy 1.79 kilo 71. Programlama dilleri ile uğraşıyorum.(Python,c#) Müzik dinlemek, bilgisayar oyunları oynamak hobilerim arasındadır. Sinemaya gitmeyi çok severim. Genellikle yeni çıkan filmlere giderim. Allaha şükür bir hastalığım yok. Benden bu kadar. Hadi ben görüşürüz B)
o nası kaffe yav mantaradresini verirsen sana elimdeki organogold numunelerinden gönderebilirmtadı bi harika
ve insanı kendinden geçirio, internete kırmızı reishili kahve fln yazarsan daha açıklayıcı olur galiba...
kaffemi alırım bi dal .D[DOUBLEPOST=1431101657,1431101621][/DOUBLEPOST]
seninde profil resmini görünce hunharca gülüyorumD[DOUBLEPOST=1431101732][/DOUBLEPOST]
o nası kaffe yav mantar![]()
O kadar mesaj yazdım hiç kendimden bahsetmedim ya la.12 yaşındayım,5.sınıfa gidiyorum öfke sorunlarım var hemen parlar ve hemen sönerim ^^ teknoloji ustasıyımdır -.- bu kadar(ne format verem abime?)
Organogold içeceksek onun yanınada ona yakışır bir sigara lazım:
![]()
Ama çikolatalı![]()
![]()
Yaz tatilinin son ayı dışında boş vaktim yok.
ee şimdi memnunmusun profil fotomdanKız olmak,tahmin edebiliyorum durumunu.O zaman 2018'e görüşürüz Gökçe hanım.
İnteresan olmuş.çükolatalı cigara biliyom onu 1 gere datmıştım[DOUBLEPOST=1431102306,1431102274][/DOUBLEPOST]
ee şimdi memnunmusun profil fotomdan![]()
ben acıdığım için vurmuyorum1.81 boy (kısalıyor) 55-60'larda kilo (sanırım).
"Tek yumrukla gidersin" demesine rağmen bir yumrukla çocuğun evde tedavi görmesine neden olan birisiyim.
-z0rin
1.81 boy (kısalıyor) 55-60'larda kilo (sanırım).
"Tek yumrukla gidersin" demesine rağmen bir yumrukla çocuğun evde tedavi görmesine neden olan birisiyim.
-z0rin