Konuşalım [Sosyal Deney]

Epistomoloji

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
İsmim Ümit. Yaşım 15 boy 1.79 kilo 71. Programlama dilleri ile uğraşıyorum.(Python,c#) Müzik dinlemek, bilgisayar oyunları oynamak hobilerim arasındadır. Sinemaya gitmeyi çok severim. Genellikle yeni çıkan filmlere giderim. Allaha şükür bir hastalığım yok. Benden bu kadar. Hadi ben görüşürüz B)

MuratCan135

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
adresini verirsen sana elimdeki organogold numunelerinden gönderebilirm ^_^ tadı bi harika
ve insanı kendinden geçirio, internete kırmızı reishili kahve fln yazarsan daha açıklayıcı olur galiba...
kaffemi alırım bi dal .D[DOUBLEPOST=1431101657,1431101621][/DOUBLEPOST]
İsmim Ümit. Yaşım 15 boy 1.79 kilo 71. Programlama dilleri ile uğraşıyorum.(Python,c#) Müzik dinlemek, bilgisayar oyunları oynamak hobilerim arasındadır. Sinemaya gitmeyi çok severim. Genellikle yeni çıkan filmlere giderim. Allaha şükür bir hastalığım yok. Benden bu kadar. Hadi ben görüşürüz B)
seninde profil resmini görünce hunharca gülüyorum :DD[DOUBLEPOST=1431101732][/DOUBLEPOST]
adresini verirsen sana elimdeki organogold numunelerinden gönderebilirm ^_^ tadı bi harika
ve insanı kendinden geçirio, internete kırmızı reishili kahve fln yazarsan daha açıklayıcı olur galiba...
o nası kaffe yav mantar :D

Gökçemis

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
kaffemi alırım bi dal .D[DOUBLEPOST=1431101657,1431101621][/DOUBLEPOST]
seninde profil resmini görünce hunharca gülüyorum :DD[DOUBLEPOST=1431101732][/DOUBLEPOST]
o nası kaffe yav mantar :D

arayan mevlayıda bulur belayıda :p ama birine 24 saat baklavayı anlatıcana azına 1 tane baklava koyarsan daha açıklayıcı olur :p

HeroPlayz

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
O kadar mesaj yazdım hiç kendimden bahsetmedim ya la.12 yaşındayım,5.sınıfa gidiyorum öfke sorunlarım var hemen parlar ve hemen sönerim ^^ teknoloji ustasıyımdır -.- bu kadar(ne format verem abime?)

Gökçemis

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0

rayandu06

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
1.81 boy (kısalıyor) 55-60'larda kilo (sanırım).

"Tek yumrukla gidersin" demesine rağmen bir yumrukla çocuğun evde tedavi görmesine neden olan birisiyim.

-z0rin

DeathLight

You tell me life isn't that hard.
En iyi cevaplar
0
Adım İlker,
Küçükken lösemiden şüpelenmişler daha sonra belirli ilaçlar kullanarak 7 yaşımda bu risk geçirilmiş.
Şişmanım
Team Fortress gibi oyunları severim.
Bilim, Uzay sevdiğim şeylerdir.
Yıldızlarası, Herşeyin Teorisi filmlerini seviyorum.
The Walking Dead,American Horror Story ve The 100 dizilerini seviyorum.
Mektup yazar gibi oldu*